Προσλήψεις από τη ΔΕΗ σε Ημαθία, Κρήτη και Ρόδο

Προσλήψεις από τη ΔΕΗ σε Ημαθία, Κρήτη και Ρόδο
Παρασκευή, 06/10/2023 - 09:34

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Στη ΔΕΘΥΠ/Συγκρότημα Αλιάκμονα

Η ΔΕΘΥΠ ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών τουΣυγκροτήματος Αλιάκμονα, που εδρεύει στη Βέροια του Νομού Ημαθίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Πέμπτη 05.10.2023έως και τηνΔευτέρα 16.10.2023

Δείτε περισσότερα εδώ

Στη ΔΕΠΑΝ/Κλάδος ΑΗΣ Χανίων

Ο Κλάδος ΑΗΣ Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Χανίων, που εδρεύει στη Ξυλοκαμάρα Νεροκουρίου του Νομού Χανίων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Παρασκευή 06.10.2023έως και τηνΔευτέρα 16.10.2023

Δείτε περισσότερα εδώ

Στη ΔΕΠΑΝ/Κλάδος ΑΗΣ Κατταβιάς

Ο Κλάδος ΑΗΣ Κατταβιάς ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Κατταβιάς, που εδρεύει στη Κατταβιά – Νότιας Ρόδου του δήμου Ρόδου του Νομού Δωδεκανήσου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Παρασκευή 29.09.2023έως και τηνΔευτέρα 09.10.2023

Δείτε περισσότερα εδώ