ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση επί Σχεδίου Μεθοδολογίας Ετήσιας Ενίσχυσης Σταθμών Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας

ΡΑΑΕΥ: Διαβούλευση επί Σχεδίου Μεθοδολογίας Ετήσιας Ενίσχυσης Σταθμών Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας
Πέμπτη, 10/08/2023 - 15:30

Σύμφωνα με το Άρθρο 143 ΣΤ του ν. 4001 όπως προστέθηκε με το Άρθρο 225 ΝΟΜΟΣ 4920/2022

«…5. Με απόφαση της Ρ.Α.Ε., η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθορίζονται η ρυθμιστική περίοδος υπολογισμού της λειτουργικής ενίσχυσης και η μεθοδολογία για τον υπολογισμό του ποσού της λειτουργικής ενίσχυσης που χορηγείται σε κάθε ενισχυόμενο σταθμό, βάσει των κανόνων και κατευθύνσεων που καθορίζονται με τις αποφάσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας των υποπαρ. 2Α και 2Β της παρ.2.»

Η ΡΑΑΕΥ θέτει σήμερα σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Μεθοδολογίας Ετήσιας Ενίσχυσης Σταθμών Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση υποβάλλοντας τις απόψεις τους επί του ως άνω κειμένου ηλεκτρονικά στη διεύθυνσηinfo@rae.grή εγγράφως, έως και τηνΤετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023.

Η ΡΑΑΕΥ, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45), θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση καθώς και το περιεχόμενο των σχετικών εγγράφων, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο συμμετέχων αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και/ή των απόψεών του.

Συνημμένο αρχείο:

Σχέδιο Μεθοδολογίας Ετήσιας Ενίσχυσης Σταθμών Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας