ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Εnergy: Με επιτυχία η εκδήλωση στη Λάρισα για το πρόγραμμα «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ μέχρι 50 Kw»

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Εnergy: Με επιτυχία η εκδήλωση στη Λάρισα για το πρόγραμμα «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ μέχρι 50 Kw»
Τρίτη, 26/03/2024 - 08:38

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν όλες οι πτυχές του προγράμματος και κυρίως τα οφέλη που απορρέουν για τους αγρότες (γεωργούς-κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους), σχετικά με τον εκμηδενισμό των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος πομώνων και κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, ενώ απαντήθηκαν ερωτήματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν η Φωτεινή Κούρου, Περιβαλλοντολόγος, ιδιοκτήτρια της εταιρείας «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy», ο Κώστας Λιακούλης, Μηχανολόγος-Μηχανικός της εταιρείας «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» και ο Παναγιώτης Τουρναβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας», ενώ την όλη εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Χρήστος Αθανασιάδης.

Στην εισήγησή της η κα Κούρου σημείωσε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εισήγηση της «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ Energy» προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κι αποτελεί μία «χρυσή λύση».

Στη συνέχεια ο κ. Λιακούλης παρουσίασε αναλυτικά σε όλους τους παραβρισκόμενους το πρόγραμμα, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις, ενώ από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας», Παναγιώτης Τουρναβίτης, ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να κινηθούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται, σημειώνοντας πως αυτή η δράση είναι μία μοναδική ευκαιρία για όποιον παραγωγό θέλει να καταφέρει και να είναι βιώσιμος στο μέλλον.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οικονομίας, Δημήτρης Τσέτσιλας, αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας, Δημήτρης Ντογκούλης και ο πρόεδρος του ΠΟΣΓ, Δημήτρης Σοφολόγης.