Η Sungrow στο Energyear Greece 2024

Η Sungrow στο Energyear Greece 2024
Τετάρτη, 08/05/2024 - 11:23

Η Sungrow, κορυφαίος προμηθευτής φωτοβολταϊκών inverter και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα συμμετέχει στο Energyear Greece 2024 (Royal Olympic Athens, 9 Μάϊου), τη σημαντική ετήσια διοργάνωση για τον κλάδο της ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών. Αποτελώντας Gold Partner της εκδήλωσης, η Sungrow υπογραμμίζει τη σταθερή της δέσμευση, στην ανάπτυξη των τεχνολογιών και προϋποθέσεων που θα επιταχύνουν την πορεία προς ένα βιώσιμο ενεργειακό μέλλον.

Με τον τομέα της ενέργειας να πρωταγωνιστεί σε κάθε επίπεδο στην Ευρώπη, αλλά και ειδικότερα στην Ελλάδα, η διοργάνωση θα συγκεντρώσει ειδικούς επιστήμονες, κορυφαία στελέχη εταιριών και επαγγελματίες του κλάδου, για να συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις, προκλήσεις και εξελίξεις του κλάδου.

D.Galanos_Sungrow.jpg

Με τη βέλτιστη αξιοποίησης των ΑΠΕ και τη σταθερότητα του δικτύου να αποτελούν κρίσιμους παράγοντες, ο Country Manager της Sungrow, κ. Δημήτρης Γαλανός, θα συμμετέχει σε πάνελ συζήτησης σχετικό με τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με εστίαση στη βιωσιμότητα και την καινοτομία, η Sungrow έχει αναδειχθεί ως πρωταγωνιστής στον τομέα των inverter και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας (ESS). Μετά από 27 χρόνια σταθερά αναπτυσσόμενης πορείας στο χώρο της αξιοποίησης των ΑΠΕ και 17 χρόνια στο χώρο των ESS, η Sungrow συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην καινοτομία, διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ομάδα έρευνας και εξέλιξης (R&D) στον κλάδο, η οποία αντιπροσωπεύει το 40% του συνολικού ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Οι προσπάθειες και οι στόχοι της Sungrow παραμένουν απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τη δέσμευση της μάρκας για «Καθαρή ενέργεια για όλους».

Περισσότερες πληροφορίες για το Energyear Greece 2024 μπορείτε να βρείτε και μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://energyear.com/en/greece/