ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Συγκέντρωση βοήθειας στους πληγέντες από τις πλημμύρες

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Συγκέντρωση βοήθειας στους πληγέντες από τις πλημμύρες
Πέμπτη, 14/09/2023 - 15:13

Σε συνέχεια σχετικών ανακοινώσεων, τόσο του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όσο και της ΔΕΗ, σε ότι έχει να κάνει μετην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες της Θεσσαλίας,παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους –στο μέτρο και με τον τρόπο που ο κάθε ένας μπορεί- να συνεισφέρει στην προσπάθεια.

Στα σημεία που έχουν υποδειχθεί, θα γίνεται η συγκέντρωση και σε αυτά μπορούν να προσέρχονται όλοι οι συνάδελφοι ώστε να αφήνουν είδη πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη βρεφικής φροντίδας, είδη προσωπικής φροντίδας, power bank και φακοί).

Μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη 19/9 και ώρες από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, οι συνάδελφοι μπορούν να προσέρχονται στο Συνεργείο Χωματουργικών Μηχανημάτων.

Για την συγκέντρωση των ειδών στονΤομέα των Σκληρώνθα φροντίσει ο συνάδελφος Καρατόσιος Χρήστος (694158404)

Για την συγκέντρωση των αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκηςστο Γραφείο Διοικητικής Μέριμνας, θα φροντίσει ο συνάδελφος Κουσαλίδης Θεόδωρος (6976897086).

Με ευθύνη της επιχείρησης, τις επόμενες ημέρες,θα γίνει και η μεταφορά των προμηθειών προς τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους εργαζόμενους που αποδεικνύουν πάντα την ευαισθησία τους με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ