Η Schneider Electric διακρίθηκε για την Ολοκληρωμένη Ξενοδοχειακή ΙΤ Λύση της στα Φετινά Tourism Awards

Η Schneider Electric διακρίθηκε για την Ολοκληρωμένη Ξενοδοχειακή ΙΤ Λύση της στα Φετινά Tourism Awards
Πέμπτη, 04/05/2023 - 08:43

Με το Silver βραβείο διακρίθηκε η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, στα φετινά Tourism Awards, στην κατηγορία «Cost-saving technology».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε για την ολοκληρωμένη ξενοδοχειακή λύση προστασίας, παρακολούθησης και διαχείρισης ΙΤ κρίσιμων υποδομών με Smart UPS Ultra, Micro DataCenter και EcoStruxure IT.

Η Schneider Electric περιλαμβάνει στο portfolio της λύσειςδιαχείρισης ενέργειας επαγγελματικών κτιρίωνπου βελτιώνουν την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητά τους. Συγκεκριμένα για την προστασία, παρακολούθηση και διαχείριση ΙΤ κρίσιμωνξενοδοχειακών υποδομώνη Schneider Electric παρέχει ολοκληρωμένη λύση με APCSmart UPS Ultra3kW & 5kW, 6U Micro Data Center και πλατφόρμα παρακολούθησης και διαχείρισηςEcoStruxure IT.

Το APC Smart-UPS Ultra είναιτο μικρότερο και ελαφρύτερο μονοφασικό UPS 3kW & 5kW της αγοράς, σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει περισσότερη ισχύ, ευελιξία και έξυπνη παρακολούθηση με το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα. Η πλατφόρμα παρακολούθησης και διαχείρισης ΙΤ κρίσιμων υποδομών, EcoStruxure, ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που συναντούν οι διαχειριστές ξενοδοχειακών μονάδων αναφορικά με τηναπομακρυσμένη και 24/7 παρακολούθηση και διαχείριση. Παράλληλα, τη λύση συμπληρώνει τοEcoStruxure Micro Data Center C-Series 6U Wall Mount, που διαθέτει κομψό εργονομικό σχεδιασμό,εξοικονομώντας 60% περισσότερο χώρο, ενώ επιτρέπει τηντοποθέτηση μεγάλων edge servers.

ΟΧρήστος Φάμελος, Data Center EcoStruxure Sales Manager της εταιρείας για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Είναι πολύ σημαντική για εμάς η συγκεκριμένη διάκριση, καθώς αποδεικνύει έμπρακτα την υπεροχή των λύσεων και των υπηρεσιών μας και μας ωθεί στο να βελτιωνόμαστε διαρκώς προς τους πελάτες και συνεργάτες μας. Η υιοθέτηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας κρίνεται αναγκαία για τη βιωσιμότητα και την απόδοση όλων των επιχειρήσεων, όπως και φυσικά στον ξενοδοχειακό κλάδο. Με τις προηγμένες λύσεις μας, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στο μέγιστο βαθμό στις ανάγκες κρίσιμων κλάδων, όπως είναι ο τουρισμός, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην ανάπτυξή του».

Σχετικά με την αναγνώριση της εταιρείας για τη συμβολή της στον ξενοδοχειακό κλάδο, ο Αναστάσιος Σαρρής, ChannelSalesBusinessDeveloper, SchneiderElectric, ανέφερε: «Χάρη στις ολοκληρωμένες λύσεις υποδομής πληροφορικής, κάνουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό πραγματικότητα. Επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για τη βέλτιστη λειτουργία των ξενοδοχείων και την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων. Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ασφάλεια και αξιοπιστία μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας».

Τα Tourism Awards είναι τα μεγαλύτερα βραβεία της ελληνικής αγοράς τουρισμού που αναδεικνύουν την ποιότητα και την καινοτομία σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure. Διοργανώθηκαν για δέκατη συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της ελληνικής αγοράς τουρισμού.