Αναστολή υποβολής αιτημάτων έκδοσης Βεβαίωσης Καταχώρησης Πολυγώνου Εξαιρούμενου Σταθμού ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ

Αναστολή υποβολής αιτημάτων έκδοσης Βεβαίωσης Καταχώρησης Πολυγώνου Εξαιρούμενου Σταθμού ΑΠΕ & ΣΗΘΥΑ
Παρασκευή, 14/10/2022 - 09:01

Αναστέλλεται η υποβολή αιτημάτων για έκδοση Βεβαίωσης Καταχώρησης Πολυγώνου Εξαιρούμενου Σταθμού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η υποβολή νέων αιτημάτων θα γίνεται μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Μητρώου Εξαιρούμενων Σταθμών, η οποία θα τεθεί σε λειτουργία την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022.

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα γίνονται δεκτά αιτήματα σταθμών οι οποίοι:

  • διαθέτουν Οριστική Προσφορά Σύνδεσης και πρόκειται να συνάψουν Σύμβαση Λειτουργικής Ενίσχυσης ή πρόκειται ο Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε. να εκδώσει Βεβαίωση απευθείας συμμετοχής στην Αγορά
  • έχουν συνάψει Σύμβαση Λειτουργικής Ενίσχυσης ή διαθέτουν Βεβαίωση απευθείας συμμετοχής στην αγορά (ηλεκτρισμένοι και μη ηλεκτρισμένοι σταθμοί)

Τα αιτήματα τα οποία έχουν ήδη υποβληθεί στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , θα αξιολογηθούν χωρίς να απαιτείται η επανυποβολή τους στην ανωτέρω ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Θα ακολουθήσει σύντομα νέα ανακοίνωση με την ηλεκτρονική διεύθυνση της πλατφόρμας, καθώς και αναλυτικές οδηγίες υποβολής.