Παράταση Διαβούλευσης για τις δημοπρασίες δυναμικότητας στα νέα σημεία του ΕΣΜΦΑ Αμφιτρίτη και Κομοτηνή

Παράταση Διαβούλευσης για τις δημοπρασίες δυναμικότητας στα νέα σημεία του ΕΣΜΦΑ Αμφιτρίτη και Κομοτηνή
Τετάρτη, 24/05/2023 - 11:33

Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΑΕΥ επί της πρότασης του Διαχειριστή ICGB σχετικά με τις δημοπρασίες κατανομής δυναμικότητας

Σε συνέχεια της από22.5.2023 Δημόσιας Διαβούλευσηςτης ΡAAEY σχετικά με τις δημοπρασίες για την κατανομή Μεταφορικής Ικανότητας Παράδοσης στα νέα Σημεία του ΕΣΜΦΑ Αμφιτρίτη και Κομοτηνή – ΔΕΣΦΑ / IGB, η Αρχή θέτει σε δημόσια διαβούλευσητην υπ’ αριθμ. πρωτ. ΡΑΕ Ι-350855/23.05.2023 εισήγησητου Διαχειριστή ICGB AD, σχετικά με τις δημοπρασίες κατανομής δυναμικότητας στα σημεία διασύνδεσης του αγωγού IGB.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσειέως και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.Ταυτόχρονα, παρατείνεται μέχρι την ίδια ημερομηνία και η από 22.5.2023 Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΑΕΥ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑAEY με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως, με κοινοποίηση στον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., εφόσον το επιθυμούν.

Με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45) και λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς της διαφάνειας και της πλήρους ενημέρωσης των ενδιαφερομένων, που εξ ορισμού επιδιώκονται και επιτυγχάνονται μέσω της δημόσιας διαβούλευσης, η ΡΑAEY θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση καθώς και το περιεχόμενο των σχετικών εγγράφων, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο συμμετέχων αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, επικαλούμενος και τεκμηριώνοντας σχετικά ειδικό λόγο, που άπτεται εμπορικού – επιχειρηματικού απορρήτου.