ΡΑΕ: Αίτηση της «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» για διαχείριση Απευθείας Γραμμής της «Αλουμίνιον» με τη μονάδα «Άγιος Νικόλαος»

ΡΑΕ: Αίτηση της «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» για διαχείριση Απευθείας Γραμμής της «Αλουμίνιον» με τη μονάδα «Άγιος Νικόλαος»
Τρίτη, 28/03/2023 - 14:53

Ανακοίνωση της ΡΑΕ: Αίτηση της εταιρείας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» για τη χορήγηση άδειας κυριότητας και διαχείρισης Απευθείας Γραμμής

Η εταιρεία «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» αιτήθηκε τη χορήγηση άδειας κυριότητας και διαχείρισης Απευθείας Γραμμής για την ηλεκτρική σύνδεση δύο εγκαταστάσεων οι οποίες ανήκουν στην Εταιρεία και συγκεκριμένα του μεμονωμένου πελάτη «Αλουμίνιον της Ελλάδος» με τη μεμονωμένη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνδυασμένου κύκλου με καύσιμο φυσικό αέριο «ΘΗΣ Άγιος Νικόλαος ΙΙ» στην θέση «Άγιος Νικόλαος» του Δήμου Δίστομου-Αράχοβας-Αντίκυρας, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών για την Κυριότητα και Διαχείριση Απευθείας Γραμμής {υπ’ αριθ. ΥΠΕΝ/Δ ΗΕ/13678/259 (ΦΕΚ Β 767/15.02.2023)}.

Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί να υποβάλει στη ΡΑΕ αιτιολογημένες αντιρρήσεις στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός 15 ημερών από την δημοσιοποίηση του παρόντος.