Δημόσια διαβούλευση της ΡΑΕ επί της εισήγησης της ICGB AD για τα Σχετικά Σημεία του αγωγού IGB

Δημόσια διαβούλευση της ΡΑΕ επί της εισήγησης της ICGB AD για τα Σχετικά Σημεία του αγωγού IGB
Δευτέρα, 31/10/2022 - 09:10

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, στη βάση των διατάξεων των παρ. 3 και 4 του άρθρου 18 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 715/2009: «3. Για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, κάθε διαχειριστής δικτύου μεταφοράς δημοσιοποιεί τακτικά και περιοδικά αριθμητικές πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές, συμβατικές και διαθέσιμες δυναμικότητες για όλα τα σχετικά σημεία, συμπεριλαμβανομένων των σημείων εισόδου και εξόδου, υπό εύχρηστη τυποποιημένη μορφή. 4. Τα σχετικά σημεία του δικτύου μεταφοράς για τα οποία πρέπει να δημοσιοποιούνται οι πληροφορίες, εγκρίνονται από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές κατόπιν διαβουλεύσεων με τους χρήστες του δικτύου.», θέτει σήμερα σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση της ICGB AD για τα Σχετικά Σημεία του αγωγού IGB.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ, με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση //www.rae.gr/diavoulefseis/49366/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως, έως και την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022.

Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων ή/και των απόψεών του.

Τελευταία τροποποίηση στις 31/10/2022 - 09:21