Από τη Χαλκίδα ξεκίνησε η εκστρατεία της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ!

Από τη Χαλκίδα ξεκίνησε η εκστρατεία της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ!
Δευτέρα, 12/06/2023 - 08:35

Από τη Χαλκίδα ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία της εκλογικής συμμαχίας Πράσινο και Μωβ!

Με τη φυσική παρουσία του Μιχάλη Τρεμόπουλου, συνεκπροσώπου των Πράσινων και πρώην ευρωβουλευτή και με την ψηφιακή συμμετοχή της Βασιλικής Γραμματικογιάννη, συνεπικεφαλής της συμμαχίας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην πολύπαθη Εύβοια, πραγματοποιήθηκε μια καρποφόρα συνάντηση εργασίας.

Οικοδεσπότες της συνάντησης οι υποψήφιοι βουλευτές Εύβοιας του Πράσινο και Μωβ, Στάθης Λειβαδίτης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας και Σταύρος Καραγιλάνης, καθώς και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Νίκος Αθανασιάδης, μέλη των Πράσινων.

Στον δρόμο προς τις κάλπες τα μέλη των κομμάτων που συναποτελούν τη συμμαχία βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση. Στη συνάντηση της Χαλκίδας διαμορφώθηκε το πρόγραμμα με τις εμφανίσεις των υποψηφίων βουλευτών του Πράσινο και Μωβ στην Εύβοια.

Μετά από ένα άδικα χαμένο πρώτο γύρο, με τον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό του Πράσινο και Μωβ από τις εκλογές του Μαΐου, τα μέλη και οι υποψήφιοι της συμμαχίας καλούνται στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να εκφράσουν και στην Ελλάδα την ομάδα των Πράσινων μελών του ευρωκοινοβουλίου, που συγκροτούν με τους συμμάχους τους Πειρατές, Βολτ και Κόμμα για τα Ζώα (Greens/EFA) μια δυναμική και εναλλακτική πολιτική πρόταση.

Η συμμαχία Πράσινο και Μωβ απευθύνεται σε όσους πολίτες έλκονται από την προοπτική ενός καλύτερου μέλλοντος περιβαλλοντικά, οικονομικά, κοινωνικά, τόσο για τους ίδιους όσο και τους απογόνους τους! Όλα τα κόμματα παίρνουν θέση ξανά στους αφετήρες για μια νέα κούρσα, όπου όλα μπορούν να συμβούν και ίσως έχουμε αναπάντεχες εκπλήξεις!