Η δύναμη του εθελοντισμού – 2o Webinar κατάρτισης από την iSea και το Green Tank

Η δύναμη του εθελοντισμού – 2o Webinar κατάρτισης από την iSea και το Green Tank
Παρασκευή, 10/02/2023 - 09:17

Στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου δράσεων του έργου«Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το περιβάλλον», ηiSeaκαι το Green Tankδιοργανώνουν νέο webinar κατάρτισης με θέμα «Η δύναμη του εθελοντισμού: Δράσεις και αποτελέσματα».

Στόχος του webinar είναι η ενδυνάμωση των πολιτών στα θέματα των εθελοντικών δράσεων, τα αποτελέσματά τους σε τοπικό, εθνικό ακόμα και διεθνές επίπεδο και τις προϋποθέσεις της επιτυχημένης υλοποίησής τους.

Το webinar θα διεξαχθεί τηνΤρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023,16.00-17.30, μέσω της πλατφόρμας Zoomμε εισηγήτρια τη Σοφία Λίτσιου, βοηθό προγραμμάτων του πυλώνα Άνθρωπος και Υδάτινα Οικοσυστήματα της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης iSea.

Το έργο «Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω το περιβάλλον» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματοςActive citizens fund, με φορέα υλοποίησης την iSea και εταίρο το The Green Tank. Περιλαμβάνει δύο κύκλους δράσεων ενημέρωσης και κατάρτισης που αποτελούνται από webinars και δια ζώσης σεμινάρια κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2021-2022 και 2022-2023.

Το πρόγραμμαActivecitizensfund, ύψους € 13,5 εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEAGrants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Activecitizensfund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ:www.activecitizensfund.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του webinar μπορείτε να βρείτεεδώ.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σαςεδώ.

Περισσότερα για το έργο μπορείτε να μάθετεεδώ.

2-Γνωρίζω-Συμμετέχω-Προστατεύω-το-περιβάλλον_Eθελοντισμός-4-720x500.jpg