Ενημερωτική εκδήλωση του ΕΟΑΝ για την Ανακύκλωση στην Αττική

Ενημερωτική εκδήλωση του ΕΟΑΝ για την Ανακύκλωση στην Αττική
Δευτέρα, 19/12/2022 - 12:08

Ανακύκλωση στην Αττική: η επόμενη μέρα. Ένα νέο μοντέλο συνεργασίας και ο ρόλος των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης».

Ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Αττικής, σε συνεργασία με τηνΠεριφέρεια Αττικήςκαι τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης,διοργανώνουν ειδική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ανακύκλωση στην Αττική: η επόμενη μέρα. Ένα νέο μοντέλο συνεργασίας και ο ρόλος των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης».

Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ενημερωτικής Εκστρατείας που υλοποιεί από το Μάρτιο του 2022 ο ΕΔΣΝΑ, με κεντρικό μήνυμα «Δώσε Αξία στα σκουπίδια σου» θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στοΞενοδοχείοAthensPlaza( Πλατεία Συντάγματος, Αίθουσα Pacific I & II, ημιόροφος).

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παρευρεθούν η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ, οι Δήμαρχοι της Αττικής και η ΚΕΔΕ.

Θα τοποθετηθούν οΠεριφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης,ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού ΑνακύκλωσηςΒ. Καραμίντζιος, ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑΒ. Κόκκαληςκαι στελέχη του Συνδέσμου.

Στόχος είναι να περιγραφούν οι συνέργειες και οι ρόλοι του ΕΟΑΝ, του ΕΔΣΝΑ και των Δήμων στα πλαίσια της στροφής προς την κυκλική οικονομία.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων της Αττικής και η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στη δημιουργία των υποδομών ανακύκλωσης και στη λειτουργία του νέου ρεύματος συλλογής των βιοαποβλήτων.

Παράλληλα, θα αναδειχθεί ο κρίσιμος ρόλος και οι νέες ευθύνες που θα κληθούν να αναλάβουν μελλοντικά όσοι εμπλέκονται στη λειτουργία των Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης στην Αττική, προκειμένου να επιτευχθούν μέσα από τη συνεργασία οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Πρόσκληση_Εκδήλωση_20.12.2022-1024x769.jpg