Παπαθανάσης: Πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας μέσω της πρωτοβουλίας GR-eco Islands

Παπαθανάσης: Πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας μέσω της πρωτοβουλίας GR-eco Islands
Δευτέρα, 14/11/2022 - 09:51

Στο Ρέθυμνο ο Νίκος Παπαθανάσης για την 52η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών ΕΟΑΕΝ

Στη βούληση της κυβέρνησης να στηρίξει την επιχειρηματικότητα με ισχυρά κίνητρα σε όλες τις Περιφέρειες, επανέλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, στο πλαίσιο της 52ης γενικής συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παπαθανάσης, υπογράμμισε :

«Επισκέφθηκα χθες το Ρέθυμνο εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό στην 52η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών ΕΟΑΕΝ .

Η κυβέρνηση στηρίζει με ισχυρά κίνητρα την επιχειρηματικότητα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας και τα Επιμελητήρια είναι πολύτιμοι αρωγοί μας.

Σημαντική προτεραιότητά μας παραμένει η πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών μας μέσω της πρωτοβουλίας GR-eco Islands.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου, συναντήθηκα επίσης με τον πρόεδρο Μανώλη Φουρφουλάκη και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Ρεθύμνου όπου συζητήσαμε γύρω από το κυβερνητικό έργο για την στήριξη των νοικοκυριών, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την αύξηση της απασχόλησης».