Sungrow: iSolarCloud Web3.0 για Ευκολότερη και Αποτελεσματικότερη παρακολούθηση και διαχείριση φωτοβολταϊκών συστημάτων

Sungrow: iSolarCloud Web3.0 για Ευκολότερη και Αποτελεσματικότερη παρακολούθηση και διαχείριση φωτοβολταϊκών συστημάτων
Παρασκευή, 09/02/2024 - 09:30
  • Η Sungrow παρουσίασε τη νέα έκδοση της καινοτόμου εφαρμογής της για την παρακολούθηση και διαχείριση φωτοβολταϊκών συστημάτων, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά έξυπνων αναβαθμίσεων για ακόμα ευκολότερη και αποτελεσματικότερη χρήση.
  • Μέχρι στιγμής, οι χρήστες του iSolarCloud ξεπερνούν τα 1,5 εκατομμύρια σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.
  • Το νέο iSolarCloud είναι άμεσα διαθέσιμο μέσω του iSolarCloud Web 3.0 ή μέσω της επιλογής "Upgrade" στο menu την προηγούμενης έκδοσης.

Η Sungrow, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των inverter και των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, παρουσίασε τη νέα έκδοση του έξυπνου συστήματός της για την παρακολούθηση και διαχείριση φωτοβολταϊκών έργων, το iSolarCloud Web 3.0. Η νέα έκδοση φέρνει μια σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων, οι οποίες προσφέρουν μια συνολικά ευκολότερη, αποτελεσματικότερη, αλλά και πιο ασφαλή εμπειρία χρήσης.

Βελτιωμένη εμπειρία χρήσης για ευκολότερη διαχείριση

  • Γρήγορη δημιουργία και διαχείριση: Το iSolarCloud Web0 εφαρμόζει μια σειρά παραμέτρων ασφαλείας που επιτρέπουν στους εγκαταστάτες να δημιουργήσουν ένα πρότυπο με βάση κάθε μοντέλο inverter, έτσι ώστε να απλοποιείται η διαδικασία ενεργοποίησης συσκευών που ανήκουν στην ίδια οικογένεια προϊόντων. Παράλληλα υποστηρίζει ρυθμίσεις από απόσταση ώστε να βελτιστοποιείται η αποδοτικότητα του συστήματος, αλλά και η συντήρησή του.
  • Έξυπνη ανάλυση: Το iSolarCloud Web0 βελτιστοποιεί τρία βασικά στοιχεία μέσω της σύγκρισης συστημάτων, συσκευών και εξατομικευμένης σύγκρισης. Χάρη στο προηγμένο λογισμικό, η ανάλυση που προσφέρεται δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να έχει σημαντικά στοιχεία σχετικά με την απόδοση διαφορετικών συστημάτων, παρέχοντας μια σταθερή βάση όσον αφορά στις αποφάσεις που αφορούν στη λειτουργία και στη συντήρηση.
  • Αποδοτική διάγνωση σφάλματος: Με βάση την τεχνολογία της Sungrow, IV online diagnostic technology, το iSolarCloud Web0 μπορεί να διαγνώσει 23 τύπους σφαλμάτων με ποσοστό ακρίβειας άνω του 97%. Η εφαρμογή παρέχει εντοπισμό σφάλματος από απόσταση και συμβουλές για τη λειτουργία και τη συντήρηση, μειώνοντας την ανάγκη για χρονοβόρους ελέγχους και ρυθμίσεις επί τόπου στο χώρο του έργου, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το κόστος συντήρησης.

Παράλληλα, το iSolarCloud Web3.0 διαθέτει μια νέα λειτουργία αναζήτησης, επιτρέποντας το γρήγορο εντοπισμό έργων και εξοπλισμού.

Προστασία τεσσάρων επιπέδων για ασφάλεια δεδομένων

Το iSolarCloud Web 3.0 προσφέρει μια αποτελεσματική ασφάλεια συστήματος τεσσάρων επιπέδων, η οποία προστατεύει τις εφαρμογές, τα δεδομένα, τα δίκτυα και τις συσκευές. Ξεχωρίζει ως ένα από τα λίγα αντίστοιχα προϊόντα που διαθέτει πιστοποίηση IEC 62443, όσον αφορά στις πληροφορίες και στην προστασία των προσωπικών δεδομένων (EU General Data Protection Regulation - GDPR), διασφαλίζοντας την προστασία των δεδομένων του χρήστη.

Βελτιωμένα γραφικά και λειτουργία

Η εμφάνιση και η λειτουργία του iSolarCloud Web3.0 είναι σημαντικά αναβαθμισμένη, προσφέροντας στους χρήστες εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση και παρακολούθηση των πληροφοριών. Η εφαρμογή σχεδιάστηκε έτσι ώστε όλα τα κρίσιμα στοιχεία που αφορούν στο φωτοβολταϊκό σύστημα να βρίσκονται πάντα στην οθόνη του χρήστη.

Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη νέα εφαρμογή μέσω του: iSolarCloud Web 3.0, καθώς και μέσω του υπάρχοντος λογαριασμού τους στο iSolarCloud και την επιλογή "Upgrade" στο menu της προηγούμενης έκδοσης. Η καινοτόμα εφαρμογή iSolarCloud προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά παρακολούθησης και διαχείρισης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 150 χώρες. Στο μέλλον, η Sungrow θα συνεχίσει με την ίδια εστίαση να ενδυναμώνει την προϊοντική της γκάμα, τις καινοτόμες λύσεις και τις σχετικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.