LG Multi Split: Πολλαπλές λύσεις ψύξης και θέρμανσης για όλες τις ανάγκες

LG Multi Split: Πολλαπλές λύσεις ψύξης και θέρμανσης για όλες τις ανάγκες
Τρίτη, 03/01/2023 - 14:33

Το τμήμα Business Solutions της LGElectronics (LG), προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις θέρμανσης και κλιματισμού, με τις λύσεις LG Multi Split για κάθε χώρο, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για την επιχείρηση.

Οι λύσεις LG Multi Split παρέχουν ψύξη ή θέρμανση μέσω πολλαπλών εσωτερικών μονάδων με τη χρήση μόνο μίας εξωτερικής μονάδας, προσφέροντας ευελιξία στην εγκατάσταση και προσαρμογή στις ανάγκες μικρών ή μεγάλων χώρων. Έτσι, στο Multi Split, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρου ή κτιρίου, αλλά και με τον τύπο της εξωτερικής μονάδας, μπορούν να συνδεθούν έως 5 εσωτερικές μονάδες (με απευθείας σύνδεση) ή έως 9 εσωτερικές μονάδες (με χρήση κουτιών διανομής). Η συμπαγής εξωτερική μονάδα είναιμόλις 336 mm και κατά 11 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα1, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εγκατάστασης πολύ πιο εύκολη και ευέλικτη.

Η LG προσφέρει μια ευρεία γκάμα εσωτερικών μονάδων κλιματισμού, θέρμανσης και αερισμού. Είτε πρόκειται για επιτοίχιες εσωτερικές μονάδες, είτε για μονάδες για σύνδεση αεραγωγών, ο κομψός σχεδιασμός τους επιτρέπει την ενσωμάτωσή τους σε οποιοδήποτε κτίριο.

Επιπλέον, το σύστημα Multi Split της LG ξεχωρίζει για τον αξιόπιστο συμπιεστή R1 νέας τεχνολογίας που συνδυάζει υψηλή απόδοση, χαμηλά επίπεδα ήχου και απλή δομή περιστροφικού συμπιεστή. Ο ειδικός σχεδιασμός του, εξασφαλίζει εξαιρετικά σταθερή λειτουργία ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φορτίου και ενισχύει περαιτέρω την αποδοτικότητα λειτουργίας. Επιπρόσθετα, η κατασκευή βελτιώνει την ανθεκτικότητα του ίδιου του συμπιεστή, ενώ η ενισχυμένη επίστρωση Black Fin2 με υψηλή αντοχή στη διάβρωση επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του Multi Split. Ακόμη, ο προηγμένης τεχνολογίας αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας επιτρέπει την ταχύτερη επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας με υψηλή ακρίβεια και σταθερότητα.

Οι μονάδες Multi Split μπορούν, ακόμα, να συνδεθούν με συστήματα φιλτραρίσματος αέρα, προσφέροντας μια υγιεινή εσωτερική ατμόσφαρια 3. Η ισχυρή διαδικασία καθαρισμού αέρα 5 βημάτων, με πιστοποίηση CAC4, απομακρύνει την οσμή, τα μικρόβια και την αόρατη λεπτή σκόνη PM 1,0. Αυτό το φίλτρο μπορεί να καθαριστεί με νερό, επιτρέποντας ημι-μόνιμη χρήση.

Τέλος, το σύστημα Multi Split παρέχει εύκολη συνδεσιμότητα, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω Wi-Fi στο LG ThinQ, ώστε να ελέγχουν και να παρακολουθούν το σύστημά τους από οπουδήποτε.