Γιάννης Τριήρης: Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί τους, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα

Γιάννης Τριήρης: Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί τους, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα
Πέμπτη, 18/08/2022 - 07:59

Κάποιος θα πρέπει επιτέλους να πληροφορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι όσο και αν προσπαθεί να κρύψει την πραγματικότητα για τις πολιτικές του αποτυχίες και τους λανθασμένους χειρισμούς του, αυτή -η πραγματικότητα- δεν παύει να υφίσταται.

Και δυστυχώς γι΄ αυτόν η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεν μπορεί να αποσιωπηθεί όσο και αν ο πρωθυπουργός και η «αυλή» του το προσπαθούν.

Και είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα προσπαθούν σκληρά για να κρύψουν κάτω από το χαλί τα ανομήματα τους.

Τα εξαρτώμενα, φιλικά ή και «φοβικά» μέσα μαζικής ενημέρωσης σχεδόν έχουν εξαφανίσει από τα πρωτοσέλιδα τους τα κυβερνητικά σκάνδαλα και κυρίως αυτό της υποκλοπής και παρακολούθησης των τηλεφωνικών συνομιλιών πολιτικών και δημοσιογράφων, λες και δεν έγιναν ποτέ.

Ακόμη και οι γενικότερες πολιτικές ειδήσεις λείπουν από εφημερίδες , τηλεοράσεις και ιστοσελίδες που ελέγχονται από το Μαξίμου, και τη θέση τους έχουν πάρει φόνοι, βιασμοί και δακρύβρεχτες ιστορίες.

Εξαφανίζουν την πολιτική κατρακύλα της κυβέρνησης και δίνουν στο λαό «αίμα και βιασμούς» για να τον αποπροσανατολίσουν.

Γιατί όσο η πραγματικότητα δεν βολεύει τα «αφεντικά» τους και δεν συμφωνεί με τα συμφέροντα τους τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.

Στο μεταξύ ξαφνικά εξαφανίστηκαν και οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν το κόμμα του Μητσοτάκη να κάνει περίπατο, αλλά και το νέο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής του Νίκου Ανδρουλάκη να «καλπάζει» πλησιάζοντας απειλητικά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί τώρα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι αρεστός ο Νίκος Ανδρουλάκης, γιατί τους καταγγέλλει ευθέως για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του. Και μετά τη στάση του αυτή, απόρροια της παρακολούθησης του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μάλλον η ΝΔ θα πρέπει να ξεχάσει τα σχέδια υποδούλωσης του ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης που επιχειρούσε να εξυφάνει.

Άρα, άσε για αργότερα τις δημοσκοπήσεις, γιατί πως ξαφνικά θα δείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη κατρακύλησε δημοσκοπικά τώρα που δεν μας βολεύει.

Και ακόμη πιο δύσκολα πως θα δείξουμε ότι ο Μητσοτάκης εξακολουθεί να υπερέχει μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις υποκλοπές.

Και δεν είναι μόνο οι υποκλοπές. Τώρα άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου για την κυβέρνηση και τα προβλήματα αναδύονται επικίνδυνα. Ανεξέλεγκτη ακρίβεια, φόβοι για έξαρση της πανδημίας, μεγάλη εγκληματικότητα, αποτυχημένη διαχείριση του μεταναστευτικού, καθεστωτικές πρακτικές και ο κατάλογος είναι μακρύς.

Αλλά είπαμε, αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί τους, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.