HABIO: Βιοαέριο-πολύ περισσότερο από ενέργεια: Μεταρρύθμιση του Γεωργικού και Ενεργειακού Τομέα στην Ελλάδα

HABIO: Βιοαέριο-πολύ περισσότερο από ενέργεια: Μεταρρύθμιση του Γεωργικού και Ενεργειακού Τομέα στην Ελλάδα
Παρασκευή, 20/10/2023 - 15:52

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραγωγών Βιοαερίου-HABIO, σας προσκαλεί στην ημερίδα με τίτλο "ΒΙΟΑΕΡΙΟ-ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Μεταρρύθμιση του Γεωργικού και Ενεργειακού Τομέα στην Ελλάδα" στις 26 Οκτωβρίου 2023, 13:00, στο αμφιθέατρο Deloitte, Φραγκοκκλησιάς 3Α, 151 25, Μαρούσι.

Στόχος της ημερίδας αποτελεί η παρουσίαση όλων των εξελίξεων στον κλάδο του βιοαερίου και η ανάδειξη της καθοριστικής του συμβολής στον τομέα της ενέργειας, της γεωργίας και του περιβάλλοντος ως βασικός πυλώνας της κυκλικής οικονομίας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο Βιομεθάνιο, που ως παράγωγο του Βιοαερίου είναι το πλέον ανταγωνιστικό και άμεσα διαθέσιμο ανανεώσιμο καύσιμο, καθώς και στην χρήση του υγρού χωνεμένου υπολείμματος ως εδαφοβελτιωτικό και υλικό για την παραγωγή υψηλής ποιότητας λιπασμάτων βιολογικής προέλευσης.

Την ημερίδα χαιρετίζει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την πρότυπη μονάδα παραγωγής βιοαερίου Μέγα Έκο, στα Μέγαρα, η οποία εφαρμόζει καινοτόμες τεχνολογίες στην επεξεργασία και αξιοποίηση του υγρού χωνεμένου υπολείμματος για την παραγωγή λιπασμάτων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ