Prodexpo North: Η μεγάλη συνάντηση για την ακίνητη περιουσία πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη στις 27 Φεβρουαρίου

Prodexpo North: Η μεγάλη συνάντηση για την ακίνητη περιουσία πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη στις 27 Φεβρουαρίου
Δευτέρα, 19/02/2024 - 10:59

Η επόμενη μέρα της Βόρειας Ελλάδας μέσα από μια σειρά σημαντικών έργων υποδομών, που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην αγορά ακινήτων

Η πόλη της Θεσσαλονίκης φιλοξενεί για 7η χρονιά την Prodexpo North, τη σημαντικότερη συνάντηση για την ακίνητη περιουσία στην Βόρειο Ελλάδα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Makedonia Palace Hotel, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024.

Στα βασικά θέματα που θα αναπτυχθούν περιλαμβάνονται τα μεγάλα έργα υποδομής που θα αλλάξουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης, επενδυτικές ευκαιρίες στην Κεντρική Μακεδονία, ενεργειακή αναβάθμιση της υφιστάμενης κτιριακής υποδομής, τιμές για πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και νέα hotspots για εξοχικές κατοικίες.

Την έναρξη του συνεδρίου θα προλογίσει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας. Στο πλαίσιο των παραπάνω συζητήσεων θα δώσουν το “παρών” επίσης οι: Δημήτρης Ανδριόπουλος, CEO, Dimand, Γιώργος Κορμάς, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Οικονομολόγος, Resolute Group, Αθανάσιος Καραγιάννης, Chief Investment Officer, Prodea, η Θεοδώρα-Μαρία Ιωαννίδου, Επικεφαλής νομικού τμήματος, Γραφείο Β. Ελλάδος, Σιούφας και Συνεργάτες. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι συζητήσεις για νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία, logistics centers και γραφεία στις οποίες θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Πάνος Παλαιολόγος, Πρόεδρος και Ιδρυτής Hotelbrain, o Leon Avigad, Ιδρυτής Brown Hotels, o Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Executive Chairman, DHR Services, Pol Marfa, Director CBRI, Φώφη Πασχαλίδου, Διευθύντρια Γραφείου Θεσσαλονίκης, DANOS - BNP PARIBAS Real Estate, Σταύρος Μπάρμπας, Associate Director, Development Management, Arbitrage Real Estate, Αλέξανδρος Κουδουνάς, Country Manager, Greece & Cyprus, IWG και Στέφανος Γιαννουλάκης, Διευθυντής Valuation & RE Advisory· SAVILLS.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν οι: Θεώνη Αλαμπάση, Γενική Γραμματέας Οικονομικού Τομέα και Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Υπουργείο Οικονομικών, Branislav Prelevic, Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας Κεντρικής Μακεδονίας, Στράτος Παραδιάς, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) και της Διεθνούς Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI), Κωνσταντίνος Χαϊδούτης, Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Θεσσαλονίκης (ΕΝ.Ι.Α.Θ.) και Κωνσταντίνος Τζάρος, Πρόεδρος της Ελληνικής Διεθνούς Ένωσης Μεσιτών.

Το σημαντικότερο συνέδριο για τον κλαδο της ακίνητης περιουσίας στην βόρεια Ελλάδα αναμένεται να συγκεντρώσει δεκάδες διακεκριμένους ομιλητές, μεταξύ των οποίων πολιτικοί και κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου της ακίνητης περιουσίας καθώς και σημαντικοί παίκτες με τη μεγαλύτερη επιρροή ιδιοκτησίας για μια ημέρα δικτύωσης, μάθησης και συναλλαγής.

Για να κάνετε εγγραφή πατήστε εδώ.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ.