7th EcoMobility Conference: Τα πάντα για την Ηλεκτροκίνηση, την Τετάρτη 24/01 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

7th EcoMobility Conference: Τα πάντα για την Ηλεκτροκίνηση, την Τετάρτη 24/01 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου
Δευτέρα, 22/01/2024 - 13:14

Γιασυνεχόμενηχρονιά το πιο μεγάλοΣυνέδριογια τηνΗλεκτροκίνησηεπιστρέφει, στο μοναδικό χώρο τουΕλληνικού ΜουσείουΑυτοκινήτου. ΤηνΤετάρτη24 Ιανουαρίου 2024ηΗΑΕΕσε συνεργασία με τοinsider.gr, διοργανώνει το7th EcoMobility Conference. Το συνέδριο είναι υπό τις αιγίδεςΥπουργείουΠεριβάλλοντος& Ενέργειας, τουΥπουργείου Υποδομών & Μεταφορώνκαι τηςΚΕΔΕ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικούς της βιομηχανίαςηλεκτρικώνοχημάτωνκαι σταθμώνφόρτισης, εκπροσώπους της πολιτικής καιαυτοδιοικητικής σκηνής. Καθώς και επαγγελματίες και ερευνητές με καινοτόμες ιδέες στον τομέα τηςηλεκτροκίνησης, εντελώς δωρεάν.

ΤοΣυνέδριοείναι δομημένο γύρω από4 άξονες. Πιο αναλυτικά, αυτοί είναι οιInfrastructure Talks,TransportTalks,SafetyTalks, καιInnovationTalks.

Οι θεματικές

Καθώς η αγοράηλεκτροκίνησηςωριμάζει στην χώρα μας, η συζήτηση στοΣυνέδριο θα αφορά τελευταίες εξελίξεις της αγοράς, τιςπροκλήσειςκαι τιςευκαιρίεςανάπτυξης των αντίστοιχωνυποδομών. Όπως επίσης και θέματαασφάλειαςκαιπυρόσβεσηςμε ζητήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Για παράδειγμα, με τηνμεταφορά ηλεκτρικώνοχημάτωνσε πλοία. Επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης θα είναι η επόμενη ημέρα της ηλεκτροκίνησης με καινοτόμες τεχνολογίες, όπως είναι ηV2Gκαι τααυτόνομαοχήματα.

ΤοΣυνέδριοέχει ως στόχο μια360προσέγγιση στηνηλεκτροκίνησηκαι την ανάδειξη των μελλοντικά υποσχόμενων τεχνολογιών.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο διάλογο για τηνηλεκτροκίνηση, και να συναντήσουν τους σημαντικότερους εκπροσώπους του τομέα. Ακόμη, θα μπορούν να δουν περισσότερα από110 εκθέματαστους3 ορόφουςτουΜουσείου. Θαυμάζοντας, ουσιαστικά τηνεξέλιξητουαυτοκινήτουαπό τα τέλη του19ουέως και τα τέλη του20ουαιώνα.

Τέλος, η παρακολούθηση του 7th EcoMobility Conference μπορεί να γίνει, είτε με φυσική παρουσία στοΕλληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, είτε διαδικτυακά.

Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Δείτε την ατζέντα του Συνεδρίου και τους ομιλητέςεδώ.