Εκδήλωση ΣΕΒ: Logistics και μεταφορές για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας

Εκδήλωση ΣΕΒ: Logistics και μεταφορές για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πέμπτη, 11/01/2024 - 11:35

O ΣΕΒ διοργανώνει την 13ηθεματική εκδήλωση “Innovation Ready” με τίτλο «Logistics και μεταφορές για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας», τηνΠέμπτη,25 Ιανουαρίου2024, 15:00-18:00, στα γραφεία του (Ξενοφώντος 5, Αθήνα).

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει one-on-one συναντήσεις καθώς και συναντήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης ανάμεσα σε εταιρείες-μέλη του ΣΕΒ και νεοφυείς εταιρείες του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας.

Οι συναντήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στις εταιρείες μέλη του ΣΕΒ να ενημερωθούν για προηγμένες τεχνολογικές λύσεις που παρέχονται από ελληνικά startups καθώς και να εξετάσουν πως μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους υιοθετώντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Από την άλλη μεριά, τα startups που θα συμμετέχουν στις συναντήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να κατανοήσουν ανάγκες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Ο στόχος τουInnovationreadyείναι η αξιοποίηση και προώθηση της τεχνολογίας που σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε μικρές και μεγάλες εταιρείες της χώρας να καινοτομήσουν και να διευρύνουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Σε αυτό το Innovation Ready μπορείτε να γνωρίσετεελληνικές τεχνολογίες, λύσεις και επιχειρηματικά μοντέλα που αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα κόστη λειτουργίαςεταιρειών με σύνθετες εφοδιαστικές ανάγκες:

  • Σχεδιασμός και βελτιστοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού
  • Διαχείριση στόλου drones & αυτοκινήτων
  • Αξιοποίηση τεχνητής νοημοσύνης για λήψη αποφάσεων & αυτοματοποίηση διαδικασιών
  • Συλλογή και διανομή υλικού και προϊόντων
  • Βελτιστοποίηση εσωτερικών logistics (intralogistics)
  • Βελτιστη αξιοποίηση χώρων (αποθήκης), και αποθεμάτων (inventory)
  • Ηλεκτρικές μεταφορές
  • Κατάρτιση στελεχών