Η ενέργειά της HELLENiQ ENERGY για καλό σκοπό και αυτά τα Χριστούγεννα

Η ενέργειά της HELLENiQ ENERGY για καλό σκοπό και αυτά τα Χριστούγεννα
Τετάρτη, 27/12/2023 - 09:18

Υιοθετήθηκαν 500 οικογένειες για τις ημέρες των Χριστουγέννων και προσφέρθηκαν 8 τόνους τρόφιμα σε τρία κοινωνικά συσσίτια στη Δυτική Αττική, τη Δυτική Θεσσαλονίκη και τη Δυτική Μακεδονία

Με αφορμή τις ημέρες των γιορτών, ως σταθερός αρωγός των περιοχών όπου δραστηριοποιούμαστε, υλοποιήσαμε μια σειρά από δράσεις με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα, δίνοντας, παράλληλα, τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να συμμετέχουν ενεργά.

8 τόνοι τρόφιμα, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Wise Greece, έφθασαν στους συνανθρώπους μας, μέσω των συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας στο Θριάσιο Πεδίο, του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ευόσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη και του Συσσιτίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κοζάνης στη Δυτική Μακεδονία.

Το πακέτα αγάπης συνοδεύτηκαν από Χριστουγεννιάτικες Κάρτες με τις ευχές των εργαζομένων μας προς τους ωφελούμενους.

Στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση του θετικού αντικτύπου προς το κοινωνικό σύνολο, ενόψει των γιορτινών ημερών, εθελοντές εργαζόμενοι του Ομίλου στο Θριάσιο Πεδίο και τη Δυτική Θεσσαλονίκη υποστήριξαν την παρασκευή, μεριδοποίηση και διανομή φαγητού καθώς και τη δημιουργία δεμάτων τροφίμων για τα κοινωνικά συσσίτια των Ιερών Ναών Αγίου Γεωργίου Ελευσίνας και Αγίου Αθανασίου Ευόσμου.

Συνολικά, το 2023 έχουν διανεμηθεί περίπου 100 τόνοι τροφίμων και βασικών αγαθών σε 9 κοινωνικά παντοπωλεία, δομές, ιδρύματα και συσσίτια στο Θριάσιο Πεδίο, τη Δυτική Θεσσαλονίκη και την Κοζάνη, με τους ωφελούμενους να φθάνουν τις 1.500 οικογένειες. Από την έναρξη του προγράμματος το 2012 έως σήμερα, η HELLENiQ ENERGY έχει προσφέρει περισσότερους από 800 τόνους τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που πραγματικά τα χρειάζονται.

Στη HELLENiQ ENERGY συνεισφέρουμε στην κοινωνία. Και το αποδεικνύουμε στην πράξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ