Enel Green Power: Διάκριση για τις πρωτοβουλίες προς τους εργαζομένους μας στα PR Awards

Enel Green Power: Διάκριση για τις πρωτοβουλίες προς τους εργαζομένους μας στα PR Awards
Τετάρτη, 29/03/2023 - 09:55

Για τις πρωτοβουλίες μας για τους εργαζομένους, λάβαμε ακόμη μία τιμητική βράβευση. Αυτή τη φορά, κερδίσαμε το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία «Internal Communications & Employee Engagement» στο θεσμό των PR Awards 2023, με το διατμηματικό πρόγραμμα: «Οι εργαζόμενοί μας στο επίκεντρο»

Προτεραιότητά μας είναι η καλλιέργεια μιας εταιρικής κουλτούρας που βασίζεται σε κοινές αξίες και στόχους, δίνοντας το χώρο και τα εφόδια στους εργαζόμενους μας για να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την προσωπικότητά τους. Κι αυτό επειδή είναι κοινή πεποίθηση ότι οι άνθρωποι της εταιρείας αποτελούν την «καρδιά» και το «μυαλό» της, με πολύ σημαντική συμβολή στην επιτυχία της, υλοποιώντας το επενδυτικό της πλάνο.

Στα PR Awards 2023 που πραγματοποιήθηκαν την Tετάρτη 22 Μαρτίου 2023αποσπάσαμε μία ακόμη σημαντική διάκριση.Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Internal Communications & Employee Engagement» κερδίσαμε τοΧάλκινο Βραβείογια την δημιουργία, επικοινωνία και υλοποίηση των πρωτοβουλιών μας προς τους εργαζομένους μας.

Η βράβευσή μας

Οι εργαζόμενοί μας είναι η καρδιά του οργανισμού μας και τον τελευταίο χρόνο σε μία διατμηματική συνεργασία - μεταξύ Corporate Communications, People & Organization και Sustainability - έχουμε δημιουργήσει ποικίλα προγράμματα στοχεύοντας τόσο στην εργασιακή ευημερία όσο και στην κοινωνική συνεισφορά.

Αναλυτικότερα, ενημερώσαμε τους εργαζομένους μας για το νέο μας Mission, «Enabling Progress with Sustainable Energy», διοργανώσαμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μια σειράεκπαιδευτικώνσεμιναρίωνμε διάφορα επίκαιρα θέματα, λανσάραμε ένα ολοκληρωμένοπρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού, δημιουργήσαμε την ομάδα δρομέων#GreenRunningTeam, επαναλανσάραμε συνεχείς τρόπουςεσωτερικής επικοινωνίας, μέσω newsletters, monthly calendars κα.

Τα παραπάνω αποτελούν μονάχα ένα μικρό μέρος των όσων καθημερινά υλοποιούνται, ώστε να δημιουργούνται στενές σχέσεις και ομαδικότητα μεταξύ των εργαζομένων. Στόχος μας είναι να προάγονται η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός, αξίες ιδιαίτερα κρίσιμες, ώστε το εργασιακό περιβάλλον να αποτελεί μια «ανάσα» αγάπης, ευαισθητοποίησης και συνεργασίας.

Οι εργαζόμενοί μας στο επίκεντρο

Για όλους εμάς, η σημαντική αυτή διάκριση έρχεται σε συνέχεια της βράβευσή μας τον περασμένο Νοέμβριο σταHR Awards. Στην κατηγορία «Best Mental Health Initiatives», κερδίσαμε το Χρυσό Βραβείο για την πρωτοβουλία Break the Stigma καθώς και το Χάλκινο Βραβείο για το πρωτοποριακό μας πρόγραμμα «Σχολή Γονέων».

Οι βραβεύσεις αυτές τονίζουν τη δέσμευσή μας σε πρωτοποριακές πρωτοβουλίες που βοηθούν την ευημερία των εργαζομένων μας. Η καλλιέργεια μιας εταιρικής κουλτούρας που βασίζεται σε κοινές αξίες και στόχους, δίνοντας το χώρο και τα εφόδια στους εργαζόμενους για να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την προσωπικότητά τους, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας.