Ξεκινάει σήμερα στη Θεσσαλονίκη το Forum Money Show 2023

Ξεκινάει σήμερα στη Θεσσαλονίκη το Forum Money Show 2023
Παρασκευή, 27/01/2023 - 08:50

Το επιχειρηματικό και οικονομικό ΠολυσυνέδριοMoney Show, το σημαντικό οικονομικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, θα λάβει χώρα για 31ηφορά, στις27, 28 & 29 Ιανουαρίου 2023στο ΞενοδοχείοHyatt Regency της Θεσσαλονίκης.

Οι κύριοι τομείς που θα προβληθούν στο φετινό Money Show είναι :Τεχνολογίες – Καινοτομίες – Startups, Γεωργία και Αγροδιατροφή, Μακεδονική Κουζίνα, Ενέργεια, Ανακύκλωση – Περιβάλλον, Υποδομές, Τουρισμός, Κυκλική Οικονομίαενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην μελλοντική εξέλιξη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κεντρικός στόχος του Money Show είναι η δημιουργία ενόςυγειούς επιχειρηματικού περιβάλλοντοςμέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων αλλά και των νέων αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, ώστε να προαχθεί και να επιταχυνθεί ο παράγοντας καινοτομία, επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών. Υπολογίζουμε ότι οι επισκέπτες στην φετινή διοργάνωση θα ξεπεράσουν τους 10.000 ενώ έχουν προγραμματισθεί πάνω από 100 εκδηλώσεις.

Το επιχειρηματικό και οικονομικό πολυσυνέδριο, διοργανώνεται από το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το ΕΒΕΘ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.