Εκλογές 2023: Κοινή κάθοδος για Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ και Πράσινη Ενότητα

Εκλογές 2023: Κοινή κάθοδος για Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ και Πράσινη Ενότητα
Πέμπτη, 27/04/2023 - 09:49

«Η παρουσία αυτού του σχήματος είναι επιτακτική στην επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να είμαστε θεματοφύλακες της ορθής διαχείρισης των πόρων. Πρέπει να προστατεύσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τον πρωτογενή τομέα, τις κοινωνικές μειονότητες και τους κοινωνικά ασθενέστερους» υπογράμμισε ο Συμπρόεδρος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ και Επικεφαλής του Συνασπισμού,Δημήτρης Πολιτόπουλοςστην συνέντευξη τύπου που ανακοινώθηκε η κοινή τους κάθοδος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, μαζί με την «Πράσινη Ενότητα».

«Ερχόμαστε να ενώσουμε τις Πράσινες Πολιτικές Δυνάμεις της χώρας μας και το αποδεικνύουμε από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης μας με αυτή την εκλογική συμμαχία – συνεργασία με τους Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ που είναι το μόνο κόμμα μέλος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος – EGP», τόνισε ο πρόεδρος της «Πράσινης Ενότητας»,Παναγιώτης (Τάκης) Πάνος.

Στη συνέχεια έδωσαν το προεκλογικό στίγμα της κοινής καθόδου προς τις εκλογές της 21ης Μαΐου από την πλευρά των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, ο πρώην υπουργόςΓιάννης Τσιρώνηςκαι η Οργανωτική Γραμματέας,Εύα Πάσχου, και από την «Πράσινη Ενότητα» ο Γενικός Διευθυντής,Δημήτρης Μαστορίδηςκαι ο Γενικός Γραμματέας της «Πράσινης Ενότητας»,Νίκος Καραμπάσης.