Σκρέκας: Τα νέα μέτρα για τη μείωση του ενεργειακού κόστους αγροτών και επιχειρήσεων

Σκρέκας: Τα νέα μέτρα για τη μείωση του ενεργειακού κόστους αγροτών και επιχειρήσεων
Facebook
Παρασκευή, 13/01/2023 - 17:35

Σειρά επαφών πραγματοποίησε ο υπουργός Ενέργειας Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας στο πλαίσιο της περιοδείας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο Κ. Σκρέκας παρουσίασε τα νέα μέτρα και τις δράσεις της κυβέρνησης εντός του πρώτου τριμήνου του 2023 «για τη μείωση του ενεργειακού κόστους των αγροτών και των επιχειρήσεων».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Σκρέκα:

«Στο πλαίσιο της περιοδείας του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποίησα, μαζί με εξαιρετικούς συναδέλφους της Κυβέρνησης, σειρά επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα αλλά και επαγγελματιών, στην Κομοτηνή.

Παρουσίασα το συνεκτικό σχέδιο της Κυβέρνησης για τη θωράκιση της κοινωνίας από τις επιπτώσεις της διεθνούς ενεργειακής κρίσης και αναφέρθηκα σε νέα μέτρα και δράσεις που θα υλοποιήσουμε το πρώτο τρίμηνο του 2023 για τη μείωση του ενεργειακού κόστους των αγροτών και των επιχειρήσεων».