FORUM ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ για τη διαχείριση αποβλήτων ως πόρων

FORUM ΚΥΚΛΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ για τη διαχείριση αποβλήτων ως πόρων
Παρασκευή, 11/08/2023 - 13:10

Η 2η Συνάντηση του FORUM Κυκλικών Πόλεων, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και θα πραγματοποιηθεί στη Μήλο, υπό την Αιγίδα του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μήλου, με θέμα τη Διαμόρφωση Πλαισίου-Πρότασης Πολιτικής κατάλληλων κινήτρων / αντικινήτρων για την επιτάχυνση μετάβασης στην Κυκλική Οικονομία.

Σε συνέχεια της 1ης Συνάντησης του Forum Κυκλικών Πόλεων που πραγματοποιήθηκε στις 16/05/23 στην Αθήνα, σας ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά, την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του Forum Κυκλικών Πόλεων (https://circularcitiesforum.org).

Το FORUM αποτελεί μια εθελοντική πρωτοβουλία 11 θεσμικών, κοινωνικών, οικονομικών φορέων από την αυτοδιοίκηση, την παραγωγή, την οικονομία, το περιβάλλον καθώς και τον επιστημονικό & ακαδημαϊκό χώρο, στην οποία μετέχουν από πλευράς της Πολιτείας 2 Υπουργεία, το ΥΠΕΝ και το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, και ειδικότερα οι ΓΓ Συντονισμού Αποβλήτων, ΓΓ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων και ΓΓ Επενδύσεων και ΕΣΠΑ. Την πρωτοβουλία ίδρυσης και τον συντονισμό λειτουργίας του FORUM ανέλαβε η Ε.Ε.Δ.Σ.Α. www.eedsa.gr με επικεφαλής τον Πρόεδρό της.

Η 2η Συνάντηση του FORUM Κυκλικών Πόλεων, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και θα πραγματοποιηθεί στη Μήλο, υπό την Αιγίδα του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μήλου, με θέμα τη Διαμόρφωση Πλαισίου-Πρότασης Πολιτικής κατάλληλων κινήτρων / αντικινήτρων για την επιτάχυνση μετάβασης στην Κυκλική Οικονομία. Μείνετε συντονισμένοι για να ενημερώνεστε για τα νέα και τις δράσεις του Forum!!

forumk.p.png