Πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρικών ποδηλάτων για τους τεχνικούς της Cosmote

Πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρικών ποδηλάτων για τους τεχνικούς της Cosmote
Τετάρτη, 22/06/2022 - 15:27

Tα ηλεκτρικά ποδήλατα χρησιμοποιούνται σεΜεσολόγγι,Βόλο, Τρίκαλα και Ρόδο.

Πιλοτικό πρόγραμμα χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων ξεκινά η Cosmote, προκειμένου οι τεχνικοί της Cosmote Technical Services να ανταποκρίνονται γρήγορα και ευέλικτα στις ανάγκες των πελατών στα αστικά κέντρα. Το πιλοτικό πρόγραμμα προωθεί τηβιώσιμη αστική κινητικότητακαι ταυτόχρονα διευκολύνει τη μετάβαση των τεχνικών σε πολυσύχναστα αστικά κέντρα, με δυσκολία στάθμευσης.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα ξεκίνησαν ήδη να χρησιμοποιούνται σε τέσσερεις ελληνικές πόλεις, φιλικές προς το ποδήλατο:Μεσολόγγι,ΒόλοκαιΤρίκαλαπου διαθέτουν ποδηλατοδρόμους, πεζοδρόμους και η μορφολογία τους ευνοεί την ποδηλασία, καθώς και στο νησί τηςΡόδουγια διευκόλυνση της μετακίνησης στην Παλιά Πόλη.

Τα ποδήλατα χρησιμοποιούν εθελοντές τεχνικοί της Cosmote Technical Services, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας (κράνη, γάντια, ανακλαστήρες) και έχουν περάσει από ειδική εκπαίδευση.

O Executive Director Network Operations ΟμίλουΟΤΕ, κ.Νίκος Σκιαθίτης, δήλωσε σχετικά:

«Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ένα εναλλακτικό, φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μετακίνησης, που μπορεί να διευκολύνει τις μετακινήσεις των τεχνικών μας και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας μέσα στις πόλεις. Ευχαριστώ θερμά τους εθελοντές τεχνικούς μας που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία και προθυμοποιήθηκαν να λάβουν μέρος στο πιλοτικό αυτό πρόγραμμα, υιοθετώντας το ηλεκτρικό ποδήλατο στην εργασιακή τους καθημερινότητα. Η πρωτοβουλία αυτή, ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική του Ομίλου OΤΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη, προωθώντας τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και τηβελτίωση της ποιότητας ζωήςστις αστικές περιοχές».