Στρατηγική συνεργασία Edenred & ΔΕΗ blue με φόντο την ηλεκτροκίνηση σε εταιρικά οχήματα

Στρατηγική συνεργασία Edenred & ΔΕΗ blue με φόντο την ηλεκτροκίνηση σε εταιρικά οχήματα
Τετάρτη, 06/03/2024 - 15:35

ΗEdenred, ακολουθώντας την τάση της εποχής, τις επιθυμίες των εργαζόμενων αλλά και την εταιρική βιωσιμότητα, παρουσιάζει τη νέα Spendeo® GO, την πρώτη λύση στην ελληνική αγορά για τον ανεφοδιασμό κάθε τύπου εταιρικού οχήματος, ανεξάρτητα από τον τύπο ανεφοδιασμού.

Μέσω της Spendeo® GO, τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι, επωφελούνται από μία σειρά ξεχωριστών προνομίων. Οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα τα έξοδα μετακίνησης των εργαζομένων τους, ανεξάρτητα από τον τρόπο ανεφοδιασμού του κάθε οχήματος, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εφοδιασμό των συμβατικών, ηλεκτρικών ή και υβριδικών οχημάτων.

Επιπλέον, η Edenred, σε συνεργασία με την ΔΕΗ blue, ηγέτη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, προσφέρουν στους δικαιούχους της κάρτας Spendeo® GO μοναδικά οφέλη και μια προηγμένη εμπειρία. Συγκεκριμένα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν τα οχήματά τους αξιοποιώντας τα περισσότερα από 2.000 σημεία φόρτισης που διαθέτει το δίκτυο της ΔΕΗ blue. Παράλληλα, παρέχεται ευελιξία, καθώς οι χρήστες μέσα από το DEI blue app μπορούν άμεσα και εύκολα να προχωρούν σε προ κράτηση θέσης για να φορτίζουν το όχημά τους και να οργανώνουν τα ταξίδια τους, προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης. Ενώ, όσοι θα φορτίζουν το αυτοκίνητό τους στα σημεία φόρτισης της ΔΕΗ blue θα απολαμβάνουν έκπτωση 4%.

Μέσα από παρόμοιες πρωτοβουλίες, η Edenred δεσμεύεται να συνεχίσει να αναπτύσσει λύσεις που συνδυάζουν την καινοτομία με τη βιώσιμη κινητικότητα, στηρίζοντας τη μετάβαση σε φιλικότερες προς το περιβάλλον επιχειρηματικές πρακτικές με απώτερο σκοπό τη μείωση του αποτυπώματος του άνθρακα.