Η Schneider Electric παρουσιάζει το πρόγραμμα Ecommerce Partner και παρέχει έναν οδικό χάρτη ανάπτυξης

Η Schneider Electric παρουσιάζει το πρόγραμμα Ecommerce Partner και παρέχει έναν οδικό χάρτη ανάπτυξης
Παρασκευή, 12/05/2023 - 10:06

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε το πρόγραμμα Ecommerce Partner, το οποίο θα παρέχει μια απλουστευμένη, καινοτόμο και συλλογική προσέγγιση για την επέκταση των συνεργατών της στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Καθώς το τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου συνεχίζει να εξελίσσεται, οι επιχειρήσεις χρειάζεται να παραμείνουν ανταγωνιστικές προκειμένου να κεφαλαιοποιήσουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες. Η Schneider Electric για να διασφαλίσει ότι οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να επιτύχουν, έχει αναπτύξει το Πρόγραμμα Ecommerce Partner, παρέχοντας στους συνεργάτες τις τελευταίες ενημερώσεις, ειδήσεις και εκδηλώσεις του κλάδου, ώστε να διασφαλίζεται ότι είναι ενήμεροι για τη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Επιπλέον, οι συνεργάτες έχουν πρόσβαση σε έναν eCommerce Transformation & Activation Manager, που μπορεί να τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις σωστές στρατηγικές για να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία τους.

Το Πρόγραμμα παρέχει επίσης ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε θέματα όπως η εταιρεία, το προϊόν, το ηλεκτρονικό εμπόριο, η βιωσιμότητα και άλλα, ώστε να βοηθήσει τους συνεργάτες να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Τέλος, οι συνεργάτες θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά επιλογών αποζημίωσης. Αυτές οι επιλογές μπορούν να περιλαμβάνουν κεφάλαια μάρκετινγκ, εκπτώσεις, πρωτοβουλίες πώλησης και πολλά άλλα για να βοηθήσουν τους συνεργάτες να κεφαλαιοποιήσουν καλύτερα τις επενδύσεις τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Η αποστολή του προγράμματος έχει γίνει σαφέστερη», δήλωσε ο David Terry, Aντιπρόεδρος IT Channels Europe της Schneider Electric. «Για πρώτη φορά προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα, το Εcommerce Partner, το οποίο ξεχωρίζει για την ανταγωνιστικότητά του στην αγορά. Το πρόγραμμα παρέχει μια ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων και πόρων για να βοηθήσει τους συνεργάτες να επιτύχουν στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Από την υποστήριξη μάρκετινγκ έως την τεχνική βοήθεια, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να διασφαλίσει ότι οι συνεργάτες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Το Εcommerce Partner προσφέρει επίσης αποκλειστικές εκπτώσεις και προσφορές για να βοηθήσει τους συνεργάτες να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Με τα ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά του και τη δυνατότητα προσαρμογής του στις ανάγκες κάθε συνεργάτη, το πρόγραμμα Ecommerce Partner είναι πραγματικά μπροστά από τους ανταγωνιστές του».

Το πρόγραμμα Ecommerce Partner είναι η ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να παραμείνουν ανταγωνιστικές στο συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου.