H SKY express ξεκινά τις απευθείας πτήσεις Αθήνα - Μιλάνο

H SKY express ξεκινά τις απευθείας πτήσεις Αθήνα - Μιλάνο
Deltio typoy
Δευτέρα, 24/10/2022 - 18:21

Μετά από ένα απαιτητικό καλοκαίρι που επιβεβαίωσε τη δυναμική διεθνή πορεία της, αλλά και την εντυπωσιακή ανταπόκριση των επιβατών, η SKY express ανοίγει τα φτερά της για τη μη-τρόπολη του στυλ και της όπερας.

Από τις 26 Οκτωβρίου, o πιο «πράσινος» στόλος της χώρας κι ένας από τους πιο φιλοπεριβαλ-λοντικούς της Ευρώπης θα συνδέει απευθείας πέντε ημέρες την εβδομάδα τον Διεθνή Αερολι-μένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Malpensa.
Η απόφαση έρχεται σχεδόν έναν χρόνο μετά την ένταξη της Ρώμης στο δίκτυο διεθνών προορι-σμών της SKY express ως απάντηση στην ανάγκη του επιβατικού κοινού για περισσότερες επι-λογές. Παράλληλα, το δρομολόγιο δημιουργεί νέες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των δύο δημοφιλών προορισμών για εργασία, σπουδές ή τουρισμό, συμβάλλοντας έτσι στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της χώρας.
Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, αναβαθμίζοντας την εμπειρία πτήσης τους, ενώ μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.
Με την ένταξη του Μιλάνο στο δίκτυο εξωτερικού της, η SKY express καθιστά την Ιταλία ως την πρώτη ευρωπαϊκή στην οποία εξυπηρετεί δύο προορισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στην ίδια κατεύθυνση, η συχνότητα των δρομολογίων από/προς Ρώμη γίνεται πλεόν καθημερι-νή.
Όπως αναφέρει ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager, SKY ex-press: “Με την Ιταλία, πριν από έναν χρόνο, δημιουργήσαμε μία γέφυρα που ενισχύει συνολικά τον τουρισμό και την οικονομία. Απόφαση που δικαιώθηκε από τη δυναμική ανταπόκριση των ε-πιβατών. Μένοντας πιστή στο όραμά της να πετάει κάθε χρόνο ψηλότερα, η SKY express ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην ιταλική αγορά, εγκαινιάζοντας την απευθείας σύνδεση Αθήνας – Μιλάνου και προσφέροντας πλέον στους ταξιδιώτες μια νέα, αξιόπιστη, “πράσινη” και συμφέ-ρουσα επιλογή”.
Η SKY express που το καλοκαίρι έφτασε να εξυπηρετεί 34 προορισμούς εσωτερικού και 24 πό-λεις του εξωτερικού, επεκτείνει το προσεχές διάστημα το δίκτυό της σε ακόμα δύο νέους προο-ρισμούς, το Μόναχο και τη Σόφια, φτάνοντας τους 8 για τo 2022..
«Καλωσορίζουμε τη SKY express, τη νέα αεροπορική που με την επένδυση της στο αεροδρόμιο Malpensa επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο του. Οι νέες διασυνδέσεις με την Αθήνα ικανοποιούν την ζήτηση εναέριας κυκλοφορίας σε ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Μιλάνο και προσελκύουν το πιο δυναμικό και φιλοπερίεργο κοινό που αναζητά μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Παράλληλα, με τη σύνδεση Μιλάνο – Αθήνας, η SKY express ανοίγει ένα ευρύτερο δίκτυο προς τα ελληνικά νησιά, αναβαθμίζοντας, ήδη από αυτό το φθινόπωρο, την ποιότητα των διασυνδέ-σεων μας. Προσφέρει, έτσι, στην ιταλική αγορά τη δυνατότητα να ανακαλύψει μια Μεσόγειο με διαφορετικές γεύσεις, αρώματα και χρώματα από αυτά που έχουμε συνηθίσει τα καλοκαίρια μας», δήλωσε ο κ. Andrea Tucci, Αντιπρόεδρος του Aviation Business Development, SEA Milan Airports.