Οι κινήσεις της Exodos Development S.A σε Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα πιστοποιούν τη δυναμική και τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας

Οι κινήσεις της Exodos Development S.A σε Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα πιστοποιούν τη δυναμική και τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας
Δευτέρα, 06/11/2023 - 12:39

Τέσσερις νέες εμβληματικές κινήσεις σηματοδοτούν την εντυπωσιακή άνοδο της Exodos Development S.A., στην αγορά, ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων και πιστοποιούν τον ηγετικό ρόλο της εταιρίας στο πεδίο της εκμετάλλευσης ακινήτων.

Η Exodos Development S.A. διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της, εισερχόμενη για πρώτη φορά στις αγορές real estate της Μυκόνου και της Σαντορίνης, δύο από τις πολυτελέστερες και πιο δημοφιλείς αγορές παγκοσμίως. Πρόκειται για δύο πολυτελή ακίνητα σε προνομιακές περιοχές των νησιών, γεγονός που πιστοποιεί τις συνεχώς αυξανόμενες δυνατότητες της εταιρίας.

Παράλληλα, οι δύο κινήσεις στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας υπενθυμίζουν τους λόγους για τους οποίους η Exodos Development S.A θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στην αγορά των real estates.
Η πρώτη αφορά επένδυση σε πολυτελές ακίνητο Οδό Πετράκη, στο κέντρο της πρωτεύουσας, η οποία γίνεται σε συνεργασία με πολύ δυνατό όνομα από το χώρο της εστίασης το οποίο δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι αλλά και στην Ελλάδα σε Μύκονο, McArthur Glen, Χαλάνδρι και Κηφισιά.

Επιπλέον, η Exodos Development S.A. προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της και τετραόροφο ακίνητο περίπου 1.000 τ.μ. στην οδό Σαρρή στην περιοχή του Ψυρρή, η οποία συγκαταλάγεται ανάμεσα στους πιο ενδιαφέροντες δρόμους στο hospitality. Το συγκεκριμένο ακίνητο θα ανακαινιστεί πλήρως και θα μετατραπεί σε boutique hotel με roof garden. Σημειώνεται, ότι και αυτή η επένδυση γίνεται σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο του ταξιδιού και της αναψυχής, γεγονός που καταδεικνύει τις διευρυμένες δυνατότητες της Exodos Development S.A. στην ανεύρευση ακινήτων προς τέτοιου είδους εκμετάλλευση.

Με τις νέες αυτές κινήσεις η Exodos Development S.A., η οποία ιδρύθηκε το 2003, συνεχίζει την ανάπτυξή της εντός και εκτός Ελλάδας, πάντα με ιδία κεφάλαια και χωρίς δανεισμούς, δημιουργώντας ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο εμπλουτισμένο με δεκάδες ακίνητα σε στρατηγικές τοποθεσίες στον οικονομικό και εμπορικό ιστό των πόλεων.