ΔΑΠΕΕΠ: Εγγραφή στο Μητρώο Φορέων Ελέγχου Επιθεώρησης και Επαλήθευσης ΣΑΗΕ

ΔΑΠΕΕΠ: Εγγραφή στο Μητρώο Φορέων Ελέγχου Επιθεώρησης και Επαλήθευσης ΣΑΗΕ
Δευτέρα, 29/01/2024 - 09:07

Στα πλαίσια της εφαρμογής της Υπουργικής Απόφασης ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/55948/1087, η ΔΑΠΕΕΠ θεσμοθετεί τοΜητρώο Φορέων Ελέγχου, Επιθεώρησης και Επαλήθευσης ΣΑΗΕ.

Στο Μητρώο εγγράφονται οι φορείς, οι οποίοι διαθέτουν την απαραίτητη επαγγελματική και τεχνική επάρκεια και τις κατά περίπτωση απαιτούμενες διαπιστεύσεις, οι οποίοι δύνανται να διενεργήσουν τις προβλεπόμενες κατά περίπτωση δοκιμές και ελέγχους, πιστοποιούν τα αποτελέσματά τους και υποβάλλουν στην ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς (Ρ.Α.Α.Ε.Υ., στον Διαχειριστή του Ε.Σ.Μ.Η.Ε.), τις σχετικές τεχνικές εκθέσεις και πιστοποιήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 10 και τα οριζόμενα στην προκήρυξη της Ανταγωνιστικής Διαδικασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι Φορείς που επιθυμούν να εγγραφούν στοΜητρώο Φορέων Ελέγχου, Επιθεώρησης και Επαλήθευσης ΣΑΗΕκαλούνται να καταθέσουν τηνΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣστον αρμόδιο φορέα τήρησης του Μητρώου.

Για την εγγραφή στο Μητρώο καταβάλλεται στη ΔΑΠΕΕΠ ΑΕ Tέλος Συμμετοχής στο μητρώο ύψους 5.000€, το οποίο ανανεώνεται ετησίως.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 211 8806887 ή στο email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συννημένα Έγγραφα