Στην κατάθεση στεφάνου για την ιστορική επέτειο της «Μάχης της Ηλεκτρικής» το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ

Στην κατάθεση στεφάνου για την ιστορική επέτειο της «Μάχης της Ηλεκτρικής» το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ
Δευτέρα, 16/10/2023 - 08:22

Στην καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι, προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών στην Μάχη της Ηλεκτρικής, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και των Σωματείων μελών της, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Αντώνη Καρρά.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και βουλευτές, καθώς επίσης και μαθητές από το γειτονικό Δημοτικό Σχολείο 13-21.

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και τον ΑΔΜΗΕ, απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της «Μάχης της Ηλεκτρικής» στο Κερατσίνι την 13η Οκτωβρίου 1944, ο οποίοι θυσίασαν τη ζωή τους πολεμώντας τους ναζιστές κατακτητές, αγωνιζόμενοι για την διασφάλιση της ηλεκτροδότησης της Αττικής, ενός αγαθού απαραίτητου για τη διαβίωση των κατοίκων της.

Αιωνία η μνήμη των πεσόντων ηρώων μας. Τιμή και δόξα στους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ αγωνιστές της «Μάχης της Ηλεκτρικής», που άφησαν την θυσία τους ως παρακαταθήκη στις μελλοντικές γενιές, παράδειγμα αγάπης για την πατρίδα.