Ελίν: Τρία νέα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος

Ελίν: Τρία νέα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος
Eurokinissi
Δευτέρα, 22/05/2023 - 17:34

Η ελίν, με 69 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά, έχει εισέλθει από το 2019 δυναμικά στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος με το εμπορικό σήμα ελίν electricon για τη διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας σε κατοικίες και επιχειρήσεις για όλες τις κατηγορίες πελατών, χαμηλής και μέσης τάσης, σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, με επιθυμία να προσφέρει στους καταναλωτές μία ποικιλία ανταγωνιστικών επιλογών, η ελίν ανακοινώνει τρία νέα κυμαινόμενα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος που προσφέρουν μοναδικά οφέλη στους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες.

Αναλυτικότερα, το νέο Power On! Home Bonus -, για πελάτες με μικρές καταναλώσεις, είναι το μόνο πρόγραμμα της αγοράς με αρνητικό μηνιαίο πάγιο και έκπτωση συνέπειας. Επιπλέον, για τους καταναλωτές με υψηλότερες καταναλώσεις, υπάρχει το πρόγραμμα Power On! Home Bonus +, το οποίο προσφέρει μέγιστη οικονομία με χαμηλό μηνιαίο πάγιο και έκπτωση συνέπειας. Τέλος, το Power On! Business Bonus + προσφέρει στις επιχειρήσεις μηνιαίο πάγιο ίσο με 12,00€ και 50% έκπτωση συνέπειας*.

Σημειώνεται ότι και τα τρία προγράμματα προσφέρονται χωρίς χρέωση ρήτρας αναπροσαρμογής ή δέσμευση συμβολαίου και δίνουν δώρο 200 πόντους ελίν up επιβράβευση κάθε μήνα.

Για τον μήνα Ιούνιο 2023 οι τιμές των προγραμμάτων Bonus που ανακοινώθηκαν από την ελίν στις 20/5/2023 είναι:

Power On! Home Bonus (-): Μηνιαίο Πάγιο = -1,00€, χρέωση προμήθειας Η/Ε με έκπτωση συνέπειας = 0,125€/kWh
Power On! Home Bonus (+): Μηνιαίο Πάγιο = 5,00€, χρέωση προμήθειας Η/Ε με έκπτωση συνέπειας = 0,0975€/kWh
Power On! Business Bonus (+): Μηνιαίο Πάγιο = 5,00€, χρέωση προμήθειας Η/Ε με έκπτωση συνέπειας = 0,117€/kWh