Εκπαίδευση με καινοτομία για τους εργαζόμενους του ΔΕΔΔΗΕ

Εκπαίδευση με καινοτομία για τους εργαζόμενους του ΔΕΔΔΗΕ
Δευτέρα, 22/05/2023 - 14:07

Μια νέα καινοτόμο εκπαιδευτική εμπειρία προσέφερε ο ΔΕΔΔΗΕ στους εργαζομένους του, μέσα από το πρόγραμμα « Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων-ΔΕΔΔΗΕ» το οποίο δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων της Εταιρίας σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

'Έχοντας πολλαπλές θεματικές ενότητες και μεγάλο εύρος γνωστικών πεδίων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρωτοποριακό πρόγραμμα με διαδραστικό τρόπο, τόσο μεταξύ τους, όσο και με καθηγητές και ομιλητές από την ευρύτερη αγορά.

Ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ενώ η τελευταία ημέρα του Προγράμματος ξεκίνησε με δύο εργαστήρια – Case Studies και ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση της απονομής των Πιστοποιητικών Παρακολούθησης στους 40 συμμετέχοντες.

Την απονομή χαιρέτησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, κ. Αναστάσιος Μάνος, εξαίροντας τη σημασία της Εκπαίδευσης και της καταλυτικής της συνεισφοράς στο μέλλον της Εταιρίας, συγχαίροντας όλους όσους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα ενώ ευχαρίστησε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων για την επιτυχημένη αυτή συνεργασία. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΕΔΔΗΕ κ. Μιχάλης Κεφαλογιάννης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ακολούθησε ο κος Αναστάσιος Δράκος, (Αν. Καθηγητής του ΟΠΑ και Υπεύθυνος του Προγράμματος «Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων - ΔΕΔΔΗΕ») ο οποίος αναφέρθηκε στη δέσμευση και τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων αλλά και στις προκλήσεις του εγχειρήματος το οποίο αξιολόγησε ως πλήρως επιτυχές τονίζοντας την αγαστή συνεργασία των δύο μερών.