O TAP ξεκινά δημόσια διαβούλευση για τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου

O TAP ξεκινά δημόσια διαβούλευση για τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου
Τετάρτη, 13/10/2021 - 13:03

Από τις 12 Οκτωβρίου 2021 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2021, ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) πραγματοποιεί δημόσια διαβούλευση για τις προτεινόμενες αναθεωρήσεις του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου του ΤΑΡ.

Οι προτεινόμενες αναθεωρήσεις, η αιτιολόγησή τους και το εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο για την εφαρμογή τους συνοψίζονται σε μια Πρόταση Αναθεώρησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δημόσια διαβούλευση καλούνται να υποβάλουν τα σχόλιά τους στέλνοντας την απαντητική φόρμα (Response Template) στον TAP το αργότερο έως τις 11 Νοεμβρίου 2021 23:59 CET, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η Marija Savova, Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος του TAP, δήλωσε: «Ο πρώτος Κώδικας Διαχείρισης Δικτύου του TAP δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2020 και θέτει το πλαίσιο για την έναρξη των εμπορικών δραστηριοτήτων του TAP. Τώρα, βασιζόμενοι στην εμπειρία του έτους που πέρασε, θα θέλαμε να εισάγουμε τροπολογίες, κυρίως για τη βελτίωση και τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εγγραφής και διαχείρισης πιστώσεων. Επιπλέον, αναγνωρίζοντας τη ζήτηση της αγοράς, επιθυμούμε να εισάγουμε τη δυνατότητα στους shippers να κάνουν κράτηση στο εικονικό σημείο εισόδου του TAP στην Ελλάδα, για πιθανή χρήση σε συνδυασμό με συναλλαγές στο εικονικό σημείο διαπραγμάτευσης ή δυναμικότητα εξόδου.

Όλες οι οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής των σχολίων και των σχετικών εγγράφων είναι διαθέσιμες στη σελίδα Δημόσιες Διαβουλεύσεις.