Ο ΗΡΩΝ συνεργάζεται με την Ambienceστο πλαίσιο του «Εξοικονομώ»

Ο ΗΡΩΝ συνεργάζεται με την Ambienceστο πλαίσιο του «Εξοικονομώ»
Τρίτη, 01/02/2022 - 14:28

Ο κορυφαίος Όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική του με επίκεντρο τον καταναλωτή και την πλήρη κάλυψη των αναγκών του, εγκαινιάζοντας τη νέα του συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Ambience Services στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ». Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης της κύριας κατοικίας με ποσοστό επιχορήγησης που φθάνει έως και το 75%, συντελώντας έτσι στον ευρύτερο στόχο της ενεργειακής μετάβασης της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του ΗΡΩΝΑ σε όλη την Ελλάδα, να ενημερωθούν για τα οφέλη του προγράμματος «Εξοικονομώ» και να έρθουν σε επικοινωνία με την εταιρεία AmbienceServices, η οποία δύναται να αναλάβει το σύνολο της διαδικασίας υπαγωγής στο πρόγραμμα. Η συνεργασία με την AmbienceServicesδίνει στον πελάτη τη δυνατότητα εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, από την προετοιμασία του φακέλου και την καταχώρηση της αίτησης μέχρι τις απαραίτητες επιθεωρήσεις και την τελική εκταμίευση του ποσού.

Μέσα από τη νέα του συνεργασία, ο ΗΡΩΝ, αναγνωρίζοντας τα πολλαπλά πλεονεκτήματα του προγράμματος «Εξοικονομώ», μεσολαβεί ώστε να έρθουν σε επαφή οι καταναλωτές με τους εξειδικευμένους συμβούλους της AmbienceServicesκαι να επωφεληθούν των προνομιών του προγράμματος.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Ενέργειας ΗΡΩΝ:

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί δύο (2) μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582 MW. Περισσότεροι από 280.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Με την εγγύηση του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, του μεγαλύτερου Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως, ο ΗΡΩΝ καινοτομεί δημιουργεί νέα προγράμματα και υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σχετικά με την Ambience:

Η AmbienceServices ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε επιχειρήσεις, με σκοπό να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη τους μέσω ανάθεσης λειτουργειών που καταναλώνουν πόρους από τη βασική τους δραστηριότητα. Στην Ambience Services πιστεύουμε ότι η δουλειά μας είναι να δημιουργούμε το χώρο που χρειάζονται οι πελάτες μας ώστε να αναπτυχθούν, επικεντρώνοντας τις δυνάμεις στους στην κύρια και μελλοντική δραστηριότητα τους. Στόχος μας είναι η επιτυχία των έργων που αναλαμβάνουμε για λογαριασμό των πελατών μας, οι λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρουμε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας σύγχρονης και πρωτοπόρας αγοράς που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται.

Η εταιρία Ambience Services με το εξειδικευμένο προσωπικό της και τους έμπειρους συνεργάτες της αναλαμβάνει την υλοποίηση των έργων «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» αποτελεσματικά, δίνοντας ολοκληρωμένη λύση στους ωφελούμενους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, απαλλάσσοντάς τους από όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες.