Νέα διάκριση για το τμήμα Business Solutions της LG Electronics στα Energy Mastering Awards 2023

Νέα διάκριση για το τμήμα Business Solutions της LG Electronics στα Energy Mastering Awards 2023
Τετάρτη, 24/05/2023 - 11:43

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διακρίθηκε εκ νέου στα Energy Mastering Awards 2023 για τη συμβολή του στις βιώσιμες ενεργειακές λύσεις, κερδίζοντας το Silver Award στην κατηγορία “Energy Building Products and Systems”.

Με την απονομή του Silver Award στην LG Business Solutions, οι διοργανωτές αναγνωρίζουν την επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με την Panterra, που έχει αναλάβει την υλοποίηση της επένδυσης του Syggrou Office Complex στη Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή. Πρόκειται για ένα σύγχρονο βιοκλιματικό συγκρότημα γραφείων υψηλών προδιαγραφών, σχεδιασμένο σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης του προγράμματος Leadership in Energy and Environmental Design (LEED), σε βαθμίδα Gold. Στο πλαίσιο αυτό, η LG εξόπλισε τις εγκαταστάσεις του κτιρίου με προηγμένες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού και συστήματα ψύξης-θέρμανσης.

Οι καινοτόμες λύσεις της LG επιλέχθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στην επίτευξη βέλτιστης εξοικονόμησης ενέργειας και στη μείωση του λειτουργικού κόστους, ενώ παράλληλα διαθέτουν προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μέγιστη αποδοτικότητα και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία.

H υψηλού κύρους αναγνώριση επιβραβεύει ολοκληρωμένα προγράμματα που προσφέρουν εξειδικευμένες ενεργειακές λύσεις για επαγγελματίες και η τεχνολογία αιχμής της LG ξεχώρισε ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Μαΐου, όπου το βραβείο εκ μέρους της LG παρέλαβε o κ. Διονύσης Σολδάτος, AS Sales Engineer στην LG Business Solutions.