Η ελίν χρυσός χορηγός του 8ου Mediterranean Yacht Show

Η ελίν χρυσός χορηγός του 8ου Mediterranean Yacht Show
Πέμπτη, 11/05/2023 - 13:32

Η ελίν έδωσε και φέτος το "παρών" στο Mediterranean Yacht Show (MEDYS), υποστηρίζοντας ως Χρυσός Χορηγός την κορυφαία διεθνή έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, για 8η χρονιά, από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου.

Ο πολυετής θεσμός του Mediterranean Yacht Show έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στη Μεσόγειο, συγκεντρώνοντας φέτος yacht brokers από περισσότερες από 30 χώρες και 92 σκάφη αναψυχής, από τα καλύτερα της Μεσογείου, μήκους από 24 έως 85 μέτρα.

Η διοργάνωση, που αποτελεί πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη ενός από τους πιο υγιείς και δυνατούς οικονομικά κλάδους του ελληνικού τουρισμού.

Τη φετινή έκθεση εγκαινίασε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κ. Μιχάλης Σκουλικίδης, ενώ παρευρέθησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού στο Υπουργείο Πολιτισμού κ. Γεώργιος Διδασκάλου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος και οι Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κ.κ. Γιάννης Μαντζούνης και Τάσος Γανώσης.

Ο διευθυντής Πωλήσεων Μαρινών της ελίν, Μάριος Κορκολής δήλωσε: "Για εμάς στην ελίν, αποτελεί στρατηγική επιλογή η στήριξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα. Είναι δεδομένη η συμμετοχή μας σε πρωτοβουλίες όπως το Mediterranean Yacht Show, που προωθούν τη χώρα μας στο επίκεντρο της προσοχής της διεθνούς κοινότητας του yachting. Ενόψει μιας νέας καλοκαιρινής περιόδου με ιδιαίτερα αισιόδοξες προοπτικές, παραμένουμε πιστοί στο στόχο μας να είμαστε παρόντες, με την αξιοπιστία της ελίν, στην τροφοδοσία καυσίμων στις θαλάσσιες περιοχές της χώρας."

Με περισσότερα από 140 πρατήρια ελίν στο παράκτιο και νησιωτικό δίκτυό της και πρωτοποριακούς σταθμούς ανεφοδιασμού στις μεγαλύτερες μαρίνες της χώρας, η ελίν διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα. Με μερίδιο αγοράς πάνω από 60% στις μαρίνες της Αττικής, αποτελεί αδιαμφισβήτητο ηγέτη, φροντίζοντας καθημερινά για τον αδιάλειπτο ανεφοδιασμό των σκαφών με ποιοτικά καύσιμα και λιπαντικά, ενώ είναι η μόνη εταιρεία πετρελαιοειδών που εφοδιάζει σκάφη αναψυχής όλων των μεγεθών.