Επίσκεψη κλιμακίου της Αμερικάνικης Πρεσβείας στις εγκαταστάσεις της Goldair Cargo

Επίσκεψη κλιμακίου της Αμερικάνικης Πρεσβείας στις εγκαταστάσεις της Goldair Cargo
Deltio Typou
Τρίτη, 15/11/2022 - 16:37

Τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της Goldair Cargo στον Ασπρόπυργο επισκέφτηκε χθες Δευτέρα 14 Νοεμβρίου κλιμάκιο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα στην επίσκεψη παρευρέθηκε, από την πλευρά της Αμερικανικής Πρεσβείας ο Οικονομικός Ακόλουθος, κος Erik Holmgren και ο Ειδικός επί Οικονομικών Θεμάτων της Πρεσβείας κ. Κώστας Κωνσταντόπουλος, ενώ από την πλευρά της Goldair, ο κος Καλλίνικος Καλλίνικος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου και ο κος Βασίλης Μαγκλάρας Διευθύνων Σύμβουλος του ΘΕΚ και Διευθυντής Στρατηγικών Επενδύσεων της Goldair Cargo.

Το κλιμάκιο ξεναγήθηκε αρχικά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Goldair Cargo και ακολούθησε συζήτηση που αφορούσε το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο, το οποίο θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα το πρώτο ολοκληρωμένο υπερσύγχρονο εμπορευματικό κέντρο συνδυασμένων μεταφορών στη χώρα μας, αξιοποιώντας στην πράξη την προνομιακή γεωγραφική θέση της Ελλάδας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στον δυναμικό κλάδο των συνδυασμένων μεταφορών και στη δυνατότητα της χώρας μας να καταστεί κέντρο διαμετακομιστικού εμπορίου.