Η ΔΕΗ αναζητά δύο νέους Διευθυντές

Η ΔΕΗ αναζητά δύο νέους Διευθυντές
Παρασκευή, 29/07/2022 - 10:53

Σε αναζήτηση δύο νέων διευθυντών βρίσκεται η ΔΕΗ ΑΕ, για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή Κλάδου Επιμέλειας Νησιών (ΚΕΝ) της Διεύθυνσης Προμηθειών Λειτουργιών Παραγωγής της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε. και την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Προμηθειών Τηλεπικοινωνιών της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε..

Δημόσια προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Προμηθειών Τηλεπικοινωνιών της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) Α.Ε. προκηρύσσει τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Προμηθειών Τηλεπικοινωνιών (ΔΠΤ) της Γενικής Διεύθυνσης Υποστηρικτικών Λειτουργιών (ΓΔ/ΥΛ) με σκοπό την πρόσληψη στελέχους με επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία κτηθείσα σε οργανισμούς ή εταιρείες εγχώριες ή διεθνείς.

Υποβολή Αιτήσεων έως καιΔευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Δημόσια προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Προμηθειών Τηλεπικοινωνιών (ΔΠΤ)

Δημόσια προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή Κλάδου Επιμέλειας Νησιών (ΚΕΝ) της Διεύθυνσης Προμηθειών Λειτουργιών Παραγωγής της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε.

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) Α.Ε. προκηρύσσει τη θέση του Διευθυντή Κλάδου Επιμέλειας Νησιών (ΚΕΝ) της Διεύθυνσης Προμηθειών Λειτουργιών Παραγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Υποστηρικτικών Λειτουργιών με σκοπό την πρόσληψη στελέχους με επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία κτηθείσα σε οργανισμούς ή εταιρείες εγχώριες ή διεθνείς.

Υποβολή αιτήσεων έως και την Κυριακή 31.07.2022

Δημόσια προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή Κλάδου Επιμέλειας Νησιών (ΚΕΝ) της Διεύθυνσης Προμηθειών Λειτουργιών Παραγωγής