ΔΕΔΔΗΕ: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων για την ειδικότητα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

ΔΕΔΔΗΕ: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων για την ειδικότητα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
Eurokinissi
Τετάρτη, 22/11/2023 - 17:17

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες με τους προσληφθέντες αλλά και απορριφθέντες για την Ειδικότητα Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων στην Προκήρυξη ΔΕΔΔΗΕ 1/2023, για την πλήρωση θέσεων με σειρά προτεραιότητας Διπλωματούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΠΕ με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου (ΣΑΧ), αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων και κατάταξης, καθώς και ο πίνακας απορριπτέων.

Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως μόνο για λόγους νομιμότητας, κατά το χρονικό διάστημα που αρχίζει την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 και λήγει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με ηλεκτρονική υποβολή μέσω του διαδικτυακού τόπου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. www.deddie.gr επιλέγοντας τη διαδρομή, «Προσλήψεις Προσωπικού με Σύμβαση Αορίστου Χρόνου» -> Προκήρυξη 1/2023 -> Υποβολή Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης -> Σύνδεση μέσω ΓΓΠΣ - > Ενστάσεις.

Το εμπρόθεσμο της κατάθεσης της ενστάσεως κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στον ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Προκήρυξη, ένσταση κατά της βαθμολογίας της συνέντευξης δεν επιτρέπεται.