Διαβούλευση για τον Κανονισμό Τιμολόγησης του ΑΣΦΑ Αλεξανδρούπολης

Διαβούλευση για τον Κανονισμό Τιμολόγησης του ΑΣΦΑ Αλεξανδρούπολης
Παρασκευή, 20/01/2023 - 10:00

Δημόσια διαβούλευση της ΡΑΕ για τον Κανονισμό Τιμολόγησης του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θέτει σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση του Διαχειριστή του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΑΣΦΑ) Αλεξανδρούπολης, Gastrade A.E., σχετικά με τον Κανονισμό Τιμολόγησης του Τερματικού Σταθμού ΥΦΑ στην Αλεξανδρούπολη, όπως αυτή υποβλήθηκε στην Αρχήμε το υπ’ αριθμ. 432/1/ΚΣ/28.12.2021 έγγραφο τουΔιαχειριστή του ΑΣΦΑ, στο πλαίσιο των οριζόμενων στο Μέρος Γ, Τμήμα ΙΙ, Παράρτημα 3 του Κανονισμού Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β΄3430/17.08.2018).

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως.

Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή/και των απόψεων του.