Ενημερωτικές εκδηλώσεις ΔΕΔΑ σε Άργος Ορεστικό, Καστοριά και Ιωάννινα

Ενημερωτικές εκδηλώσεις ΔΕΔΑ σε Άργος Ορεστικό, Καστοριά και Ιωάννινα
Παρασκευή, 20/01/2023 - 10:06

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 24 – 26/1/2023 με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών για τα έργα φυσικού αερίου

Ενημερωτικές εκδηλώσειςστοΆργος Ορεστικό, τηνΚαστοριάκαι ταΙωάννιναθα πραγματοποιήσει ηΔΕΔΑαπότηνΤρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 έωςκαι τηνΠέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, με στόχο τηνέγκυρηκαιυπεύθυνη πληροφόρησητων πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου για ταέργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων,οιπολίτες θαέχουν την ευκαιρία ναενημερωθούν γιατην πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για ταοφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουναναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίουκαι να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ, άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/).

Αναλυτικά, τοπρόγραμματωνενημερωτικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ηΔΕΔΑσε συνεργασία με τουςδήμουςΆργους Ορεστικού,ΚαστοριάςκαιΙωαννίνων, καθώς και με τοΕπιμελητήριο Καστοριάς, είναι το εξής:

  • Τρίτη 24/1/2023 – Άργος Ορεστικό

17:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.: Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Μέγαρο (Διοικητηρίου 35, 1ος όροφος) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

  • Τετάρτη 25/1/2023 – Καστοριά

10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.: Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Σκαπέρδειου Δημαρχιακού Μεγάρου Καστοριάς (1ος όροφος), προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.: Εκδήλωση με θέμα «Κατασκευή του Δικτύου Διανομής Αερίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και συγκεκριμένα στις πόλεις της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Καστοριάς στην Αίθουσα Επιχειρηματικών Συναντήσεων ΕΒΕ Καστοριάς (Μητροπόλεως 60).

  • Πέμπτη 26/1/2023 – Ιωάννινα

10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.: Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα «Δ. Χατζής» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών (Αγίας Μαρίνας 55) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.