Πράσινες Τεχνολογίες και Ψηφιοποίηση στη ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας και της Γερμανίας

Πράσινες Τεχνολογίες και Ψηφιοποίηση στη ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας και της Γερμανίας
Παρασκευή, 06/10/2023 - 14:41

Ημερίδα με Β2Β συζητήσεις και Site Visits στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής 15 γερμανικών επιχειρήσεων στον Πειραιά

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στα πλαίσια πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας Κλίματος της Γερμανίας και σε συνεργασία με το ΕΒΕΠ και την Navigator Shipping Consultants Ltd. διοργανώνει μια επιχειρηματική αποστολή γερμανικών εταιριών από τον κλάδο της ναυτιλίας στον Πειραιά με ημερίδα στις 10. Οκτωβρίου 2023.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο επέλεξε για τις ανάγκες της δράσης αυτής, να συνάψει μία στρατηγική συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ ) καθώς η ευρύτερη περιοχή του Πειραιά κατέχει θέση κλειδί στον ναυτιλιακό κλάδο της Ελλάδας και το ΕΒΕΠ τοποθετεί τον κλάδο αυτό μεταξύ των πρωταρχικών του στόχων. Η συνεργασία αυτή αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο και την στόχευση των επαφών του κλάδου που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Η πολυήμερη επίσκεψη των γερμανικών επιχειρήσεων και ειδικών από τον τομέα της Ναυτιλίας στον Πειραιά (09 - 12 Οκτωβρίου 2023) περιλαμβάνει μια Ημερίδα στις 10 Οκτωβρίου με δυνατότητα δικτύωσης και Β2Β-συζητήσεις ενώ τις επόμενες ημέρες, θα διοργανωθούν site visits στην περιοχή του Πειραιά.

Στα πλαίσια της Ημερίδας, 12 γερμανικές εταιρίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα παρουσιάσουν επιπλέον τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν εκπρόσωποι της ναυτιλιακής οικονομίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο έχει ως πρωταρχικό του σκοπό να λειτουργήσει ως γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της Ελληνικής και Γερμανικής αγοράς και οι επιχειρηματικές αποστολές προσφέρουν μία άριστη πλατφόρμα επικοινωνίας σε διμερείς εκδηλώσεις.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν, ενώαπαιτείται ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.

Στο τέλος της ημερίδας θα δοθεί σε ελληνικές επιχειρήσεις η δυνατότητα προσωπικώνB2B συναντήσεωνμε τις γερμανικές εταιρίες, για τη διερεύνηση δυνατοτήτων διμερούς συνεργασίας.

Ενδιαφέρεστε για Β2Β meetings? Εγγραφείτεεδώ!

Δείτε εδώ τα προφίλ των που θα συμμετάσχουν:

Προφίλ Γερμανιών Εταιριών