Schneider Electric: Παρουσίαση της Nέας Σειράς Διακοπτών Sedna Design/Elements

Schneider Electric: Παρουσίαση της Nέας Σειράς Διακοπτών Sedna Design/Elements
Παρασκευή, 21/07/2023 - 09:29

Τηνέα σειρά διακοπτικού υλικού SednaDesign/Elementsπαρουσίασε ηSchneider Electric, σε πλήθος συνεργατών και πελατών σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τις δυνατότητες της νέας σειράς διακοπτών, αλλά και να τη δουν από κοντά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που έδιναν στον επισκέπτη ποικίλες προτάσεις διακόσμησης των εσωτερικών χώρων. Από τις εκδηλώσεις αυτές δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα στελέχη της εταιρείας, με τα οποία οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν περαιτέρω για τις προηγμένες λύσεις και τα προϊόντα της.

Η σειρά Sedna σηματοδοτεί την άφιξη μιας νέας γενιάς διακοπτικού υλικού, εμπνευσμένη από τις νέες τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Design και Elements, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωματικών επιλογών και υλικών, που δίνουν την αίσθηση ξύλου, πέτρας, μετάλλου και γυαλιού, σε προσιτή τιμή για όλους. Δίνει στους ηλεκτρολόγους τη δυνατότητα ευκολότερης, ταχύτερης και πιο πρακτικής εγκατάστασης.