Η ELVAN ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανική εταιρεία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη λίστα FT1000 των Financial Times

Η ELVAN ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανική εταιρεία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη λίστα FT1000 των Financial Times
Παρασκευή, 03/03/2023 - 11:22

Η βιομηχανική εταιρία ELVAN επιλέχθηκε φέτος από τους Financial Times ως μία από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη και κέρδισε μία θέση στη λίστα FT 1000. Ακόμη σημαντικότερο: η ELVAN είναι στην πρώτη θέση ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στην Ελλάδα και στην 28η θέση στην Ευρώπη.

Ηλίστα “FT 1000 Europes Fastest Growing Companies” συντάσσεται από τους Financial Times τα τελευταία επτά χρόνια με βάση δεδομένα από την γερμανική εταιρία Statista. Για να συμπεριληφθεί μία εταιρεία στη λίστα FT1000 απαιτούνται μήνες ερευνών από τη Statista, έλεγχοι και διασταύρωση στοιχείων ισολογισμών, διάβασμα εκθέσεων ορκωτών λογιστών αλλά και διαρκείς επικοινωνίες από τους FT και Statista με χιλιάδες επιχειρήσεις.

Η ELVAN είναι μία αμιγώς βιομηχανική εταιρία, με έτος ιδρύσεως το 1975 και έδρα την Παιανία, που δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς:

  • τις σχάρες καλωδίων, για μεγάλα κατασκευαστικά έργα
  • τις βάσεις φωτοβολταϊκών
  • τα υλικά αντικεραυνικής προστασίας

«Είναι μεγάλη τιμή η ανάδειξη της ELVAN στις χίλιες ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης. Αλλά ταυτόχρονα είναι και μεγάλη ευθύνη να συνεχίσουμε αυτήν την ανοδική πορεία και στο μέλλον. Η ανάπτυξή μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς αλλά και της εξαιρετικής συνεργασίας των μελών της ομάδας μας. Οπότε έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια διάκριση από τις πολλές που θα έρθουν στο μέλλον, όσο η ομάδα μας συνεχίσει να αποδίδει έτσι, πάντα προσηλωμένη στις αρχές της εταιρίας» δήλωσε σχετικά με την βράβευση ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Κωνσταντίνος Καστάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2023 - 15:11