ΑΔΜΗΕ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα για τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα PICASSO

ΑΔΜΗΕ: Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα για τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα PICASSO
Πέμπτη, 14/12/2023 - 14:14

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. διοργανώνειΔιαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδαμε θέμα «Τροποποιήσεις Κανονισμού Αγοράς Εξισορρόπησης και Μεθοδολογιών για τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα PICASSO», τηνΠέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ώρα 10:00 – 13:00.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν αφορούν στην υπό δημόσια διαβούλευση εισήγηση της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. σχετικά με τα εξής:

  • Τροποποιήσεις Κανονισμού Αγοράς Εξισορρόπησης για τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα PICASSO
  • Μεθοδολογία Υπολογισμού Ενεργοποιημένης Ενέργειας Εξισορρόπησης αΕΑΣ
  • Μεθοδολογία Υπολογισμού Τιμών Εκκαθάρισης Ενέργειας Εξισορρόπησης αΕΑΣ
  • Μεθοδολογία Υπολογισμού Τιμής Αποκλίσεων

Στο τέλος της Ημερίδας θα υπάρχει χρόνος προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα των συμμετεχόντων/ουσών, που θα έχουν υποβληθεί στη διάρκεια των παρουσιάσεων.

Εγγραφή στην Ημερίδα

Για να παρακολουθήσετε την Ημερίδα, παρακαλούμε να εγγραφείτε μέχρι τηνΤρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023στις12:00, μέσω της ακόλουθης φόρμας https://forms.office.com/e/D3wb7rV0gZή σκανάρετε το QR code στην παρακάτω εικόνα.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθείδιαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Μετά την εγγραφή, θα αποσταλεί στους/τις συμμετέχοντες/ουσες ηλεκτρονική πρόσκληση μέσω email.

Σχετικά με την πλατφόρμα PICASSO

H ευρωπαϊκή πλατφόρμα για την ανταλλαγή ενέργειας εξισορρόπησης από εφεδρείες αποκατάστασης συχνότητας με αυτόματη ενεργοποίηση (PICASSO) έχει ως σκοπό την ενοποίηση των ευρωπαϊκών αγορών εξισορρόπησης. Το έργο PICASSO πρόκειται να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της αγοράς εξισορρόπησης στην Ευρώπη, διευκολύνοντας την ανταλλαγή ενέργειας εξισορρόπησης και συμβάλλοντας παράλληλα στην ασφάλεια λειτουργίας των συστημάτων.