Ημερίδα του ΑΔΜΗΕ με θέμα το Γενικό Σχεδιασμό της Αγοράς για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές πλατφόρμες MARI και PICASSO

Ημερίδα του ΑΔΜΗΕ με θέμα το Γενικό Σχεδιασμό της Αγοράς για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές πλατφόρμες MARI και PICASSO
Παρασκευή, 27/01/2023 - 11:53

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. διοργανώνει Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς σχετικά με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές πλατφόρμες MARI και PICASSO, η οποία θα πραγματοποιηθεί τηνΠέμπτη 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 – 16:00.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα παρουσιαστεί η σχετική υπό δημόσια διαβούλευση εισήγησή της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και θα απαντηθούν ερωτήματα των συμμετεχόντων στις ενεργειακές αγορές.

Εγγραφή στην Ημερίδα:

Για να παρακολουθήσετε την Ημερίδα, θα πρέπει να εγγραφείτεμέχρι την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 στις 12:00, στέλνοντας email στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα «Ημερίδα MARI & PICASSO» και αναφέροντας το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητά σας και την εταιρία/φορέα που εκπροσωπείτε.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams. Mετά τη λήξη της προθεσμίας εγγραφής, θα αποσταλούν μέσω email οδηγίες σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2023 - 13:05